Trego versionin e plotė : dashuria permes internetit
a menoni se mund te dashurohesh nepermes netiti nese po pse???
edhe a ju ka ndidhur????
X-DoWn
27-07-2008, 03:05 PM
100% e mundshme eshte;).
Po qfart dashurni del ne dp qfar fm te kall a haha kur te sheh si dreq runa zot prej neti KOJSHIKET duhet me i dasht hahah :D:D:D
Style-X
27-07-2008, 03:08 PM
Jo e mundur eshte.
Pse?
Pyetje e mire,per te cilan pergjigjje nuk kam por, dashuria nuk te vet se a po dashurohesh permes neteti apo duhet u par LIVE.
Zemra te rreh ma shpejt se gjith edhe dije qe u dashurove:)
d0nche
05-08-2008, 04:13 PM
huhauhuhauhauhauhau kuku be e po shum po dashurohni edhe ju valla 17 vjet i bona te zeza edhe sdita qa asht dashurumi a e ju hala pa i mush te 15 kishe po dashurohum a o zot runa a se edhe pak po don mena llshu toka a qysh pe shoh une tung klm skam pergjigjie per kit tem se skam provoj pune hauhauah tung ju pershendes klm
Drennz
08-08-2008, 01:03 AM
100% e mundshme eshte;).
Absolutisht e vertet. Pse mos valle nuk ka shance qe te jete ndonje femer nga qyteti yt :P qe nuk e njeh.
Dhe do dashurohesh ne te permes internetit.
Se di, por interneti eshte seni me i mir qe mund te shprehesh. Se ne LIVE shume persona jane te marrshem
ThE.|anTy
08-08-2008, 01:06 AM
hmmm une mendoj se 100% mun te dashurohesh nerpermes internetit tash qysh e ke nafaken :) uahauha
AGJA Jem esht martue me ni femer permes INTERNETIT uhauhauhau :) kurr se ka pa ni hera tani ka pak ka pak e mir u ba :p heehhe
keshtu qe them une po :)
leoniti13
08-08-2008, 01:07 AM
rrnoft neti se pa net ska po nuk tezgsat shum dahsuri a ne net