Trego versionin e plotė : help
rrugaqi_1
12-09-2006, 01:41 PM
hey a ka naj program si me gje e-maila po menoj veq e-maila qka jon psh. njona@hotmail.com veq e-maila te qikav qysh me i gjet ose a ka naj program per me gjet ok
Hidden_Man
12-09-2006, 02:04 PM
hey a ka naj program si me gje e-maila po menoj veq e-maila qka jon psh. njona@hotmail.com veq e-maila te qikav qysh me i gjet ose a ka naj program per me gjet ok
vallahi njeri me sa di une edhe sa kam pervoj asi programe ska pse ska?
se Spammera gjithnje jan ne shenjester te femrave me i spammirat emailat per cka me i spamirat?
Me ane te spamimit mundeni me vjedh pare prej Bankave prej Western Unionit etc.
I vetmi program qe kam pas une per me kerku emaila esht Email Spider.
Ky program ti gjen emailat te ketij lloji:
asfduausuau@ahsuua.com i gjen edhe ksi ashuauhs@hotmail.com pra emailat palidhje por nqs i gjen shum emaila e ben filtrimin me ndonje program pra prej krejt asaj listes qe e ke gjet ti veq ti ndan ato qe jon me @hotmail.com
Peace
rrugaqi_1
12-09-2006, 05:22 PM
ok njeri a mundesh me gjet qat program bre me kishe pshtu ok flm
Dokleat
12-09-2006, 05:31 PM
Valla njeri se di qe ka ksi programi ama nese do add te qikav nja 1000 copa kam
Muli.
12-09-2006, 06:40 PM
ok njeri qomi ne pm
rrugaqi_1
12-09-2006, 06:43 PM
poshtoj ose qomi ne pm tlutem
diablo_hacker
13-09-2006, 01:21 PM
SHume teme palidhje , ska ksi programi , ai qe po thote Hidden_Man ste kryn pun se ti po lyp veq te qikva edhe temen pe msheli , nese doni ju merrnu vesh ne MSN , ama ktu mos qitni imella te qikav me i keqperdor krejt
Mfalni :)