PDA

Trego versionin e plotė : Barcoleta

Faqet : [1] 2

The.UrannZ
16-04-2007, 01:25 PM
KTuu postoni Baroleta Sa TE Doni

The.UrannZ
16-04-2007, 01:25 PM
o kon hasa e hysa kan pas me i kalu 100 zita me shku ne gjenet i kan kalu 100 i ka thon hasa hyses hysa tha jo i kan kalo 20 a je loth hysa prap jo i kalojn 30 prap jo i kalojn 45 a je lodh jo i kalojn 55 a je lodh jo i kalojn 60,70,80,90, a je lodh jo i kalojn 99 zita i thot hasa hyses a je lodh po hajde te kthehem

The.UrannZ
16-04-2007, 01:26 PM
ish kan ni her hasa e hysa.e kishin ni provim,e per mi kalu ate provim e kishin ba ni dallavere. kur hini hasa n´provim profesori ia bani tri pytje:
qka hajna na? hasa i tha:
speca kastraveca patligjana e te tjera
me qka luftojna?hasa i tha: tenka automata mitroleza etj
a ka jete ne hane?hasa tha: thuhet qe po por shkenca ende se ka vertetu. e kur hini hysa profesori iau kish nrru venin pytjeve.profesori e pyti:me qka luftojna na ? ai i tha: me patligjana kastraveca speca etj
profesori e pyti:qka hajna na? tenka automata mitroleza etj.
profesori i tha: a je budall ti? hysa i tha: thuhet qe po por shkenca ende se ka vertetu

The.UrannZ
kan hi hasa edhe hysa me vjedh ne bank edhe hasa hin ne brendi te bankes e hysa rrin me rujt te dera
edhe vjen nje polic edhe i thote hyses qka po ban e ky i thote se jam te shkrujt vjerrsha , polici i donte vjerrshat edhe i thote lexoma nje , ja nis hysa
LINDI DJELLI
PERENDOJ HANA
IK HAS
SE TU QI NANA

The.UrannZ
Hasa dhe Hysa jetonin me ni banese 100 kate.Hasa jetonte ne katin e 1 ndersa Hysa ne te 100-n.
Nje nate ne ora 1 te nates Hasa i tha gruas -oj gru qu bone ni pite te madhe.Gruaja u qu e boni piten e ne ora 3 ke gati.U ulen Hasa me grune e e hengren gjysen e pites ndersa gjysen Hasa donte mi ja qu Hyses.E mshtjelli mire e filloi te shkonte te Hysa.Ai u lodh shume.Kur mbriti ne katin e 100 kersiti ne zile dhe doli Hysa.Hysa i tha qe cka po kerkon ne kete kohe.Hasa i tha qe me ta pru qet pite.Hysa perseri e pyeti se pse ishte lodhe aq shume.Hasa iu pergjigj se erdhi ne kembe deri ketu.Hysa e pyeti se pse nuk kishte ardhur me lift a nuk punonte.Hasa iu pergjigj se punonte po aty shkrujke per 4-ter veta e ku mi gjet edhe 3 veta ne kete kohe?

The.UrannZ
16-04-2007, 01:27 PM
Ishin kan Hasa e Hysa edhe ishin shku ne 1 lokal edhe e shohin veten ne pasqyre,ato nuk kishin pa paqyre kurr edhe i thot Hasa Hyses a jan qito kojshiket tona,Hysa thot po,Hasa i thot a shkojna e i folum tu dasht mu qu e mi fol edhe ato qohen ne pasqyre ,Hasa i thot Hyses leje se po vin ato me na fol neve .........

The.UrannZ
nje dit hasen e hysen e hajn mickojat kur shkon te doktorii ai i thot me flej deshun ne oborr ato e marin nga nje singjer e qesin ne oborr dhe bien per me fjetur kur po i sheh yjzit hasa po i thet hyses oj hys erdhën mickojat me bateria

The.UrannZ
Jon kan Hasa edhe Hysa edhe tu u shetit rruges nuk e shohin ni grop te madhe e rrzohen.E tani nuk mujn me dal prej gropes 2 dite e Hasa nervozohet edhe ja bon Hyses:Hys edhe 5 minuta nese nuk dalum une shkova ne shpi.

The.UrannZ
16-04-2007, 01:28 PM
shkon ni dit Melihate Termkolli te Rugova edhe i thot : O Rugov qyre bre krejt qita ministrat po me thojne djal djal rugova qka mi thon : I thot hajt more mos te ha kari per ta

The.UrannZ
U kan Hasa edhe Hysa hasa u kan i meqem e hysa u kan budall edhe jon shku me ni provim te historis edhe u hi hysa. Ja ka bo profesori a e din kush u kan sundusi ma i madh ne bot ai ka than hitleri ne cilin vit ka vdek ja ka bo 1948 a ka pas jet para dinisaurve ai ka than po shkenca e ka zbulu bota nuk o tu besu edhe u dal ai krejt pergjigjet e sakta edhe ja ka bo hasa hyses pergjigjet ishin hitleri 1948edhe shkenca e ka zbulu bota nuk osht duke besu edhe u hi hysa ja ka bo profesori qysh e ki emrin ai ka than hitler sa vjet i ki ai ka thon 1948 a je budall.... shkenca e ka zbulu bota nuk osht tu besu

The.UrannZ
Jon kan Hasa e Hysa edhe e kan ble ni violin e o dasht me qu en katin e 100.E tash kur mrrijn te kati i 94 ja bon Hasa Hysen hys e kom ni lajm tmir e ni lajt t'keq cilin lajm po don me ta tregu tparin Hysa ja bon tmirin Hasa ja bon Lajmi i mir osht qi edhe 6 kat e mrrijna e lajmi i keq osht qi e kena gabu Hymjen.

The.UrannZ
16-04-2007, 01:29 PM
Po shkon ne shkoll Hasa edhe tash profesori i gjuhes pi vet nxansit qka don me thon fjala knaqsi.Dikush ty thon qokollat dikush banane krejt per veti e po ja bon hases ani pra has qka don me thon per ty fjala knaqsi aj po thot botht e ni qikes 16 vjeqare.Po e qet prej ore edhe po i thot neser pa prind nuk te pranoj ne ore.Neser ky po vjen pa prind edhe po ulet ne bank te fundit se gjith ish kon ne te paren.Kur e pa profesori po i thot pse ke ardh pa prind edhe pse je ul ne bank te fundit.Ai po thot me ka thon baba nese botht e ni qikes 16 vjeqare sjon knaqsi ather ti kokshe peder edhe duhet me nejt sa ma larg teje.

The.UrannZ
Po shkon ne shkoll Hasa edhe tash profesori i gjuhes pi vet nxansit qka don me thon fjala knaqsi.Dikush ty thon qokollat dikush banane krejt per veti e po ja bon hases ani pra has qka don me thon per ty fjala knaqsi aj po thot botht e ni qikes 16 vjeqare.Po e qet prej ore edhe po i thot neser pa prind nuk te pranoj ne ore.Neser ky po vjen pa prind edhe po ulet ne bank te fundit se gjith ish kon ne te paren.Kur e pa profesori po i thot pse ke ardh pa prind edhe pse je ul ne bank te fundit.Ai po thot me ka thon baba nese botht e ni qikes 16 vjeqare sjon knaqsi ather ti kokshe peder edhe duhet me nejt sa ma larg teje.

The.UrannZ
Ne kohen e luftes ne Bosne, Hasa e Hysa qellojn ne Sarajeve bash diten kur behet nje bombardim i tmerrshem. Keta te dyte ikin edhe strehohen ne podrumin e nje nderteseje derisa bombardimet vazhdonin. Duke shiqu per nje dritare te podrumit e shohin se si bie nje bombe dhe e lendon per vdekje nje nderkombetar, te cilit nga rrezimi i del kuleta nga xhepi i sakos.
Pasi qe ky nderkombtari ishte ne afersi te nderteses, Hasa edhe pe shef ne kulete nje banknote dhe i bahet marak me shku e me marre. Hysa edhe i thot:" ti a po don me shku shehit per qato pare a?"
Hasa i merakosur per se tepermi thote:"o Hyse une pi shof qe jan nja 100 DM edhe po rrezikoj, e shkova mi marr."
Keshtu rrezikoi Hasa shkoi e u kthye shume shpejt i deshperuar duke share: "Nonen ja ****** kti nderkombtarit, po i poshter. Edhe ai po majke para falso merre me mend ku ke pa ti njeqind mark me tri zero".

The.UrannZ
Ishin kan Hasa edhe Hysa . Edhe qohet Hasa naten edhe po e qel ni grop sa me e nxan deri ne qaf qohet Hysa edhe i thot kqa je kah ban bre, o po e qeli ni grop per me dal ne fotografi per leternjoftim edhe atij nuk i doket interesant edhe ja fut aper gjum ky e kryn gropen edhe ja nis gropes se dyt apet qohet Hysa edhe i thot e tash qka je kah ban, o budall dy her kam me dal ne fotografi

The.UrannZ
16-04-2007, 01:30 PM
Kishte shkuar Hasa ne ushtri dhe një dite i mbledh komandanti bashke te gjithe ushtaret. Jashte ishte dimer dhe me bore.
Pasi dalin dhe rreshtohen komandanti pyet : Kush mundet me shkru emrin e vet me urine (shurre) ne bore i ka 10 dite pushim.
Hasa paraqitet dhe thote : Une mundem shoku komandant, por une jam analfabet keshtu qe duhesh te ma mbajsh.

The.UrannZ
16-04-2007, 01:30 PM
Kishin qen Hasa e hysa, ishin kan tu shku dikun me bicikleta, e i zen nata,thojn qka po bajm tash, Hasa i thot po flejm,ja kthen Hysa po me qka mu mlu,po mbulohum me bicikleta.Nejse flejn, kur qohen ne mengjes i thot Hasa a ke nirtht Hys ,jo veq ju kish kput bicikles ni tel e me ka rrok premaja!!!!!.

The.UrannZ
16-04-2007, 01:31 PM
Ka qen Hasa e Hysa edhe jun nis per ne Amerik per mi qu do budall me ballon edhe kur jon nis udhes me ballon Hasa ka qen tu i gra ballonit e Hysa ka qen kondukter kur pe nin qe balloni po livrit e Hasa i thot Hyses shko dili se qka po bojn ata budall kur del Hysa i shef se po lujshin futboll edhe i thot Hases po lujshin futboll,ai i thot se qitja topin jasht e net lujn jasht futboll edhe Hysa ja merr topin edhe e qel deren e ballonit edhe jav qet topin jasht,krejt ngajn mas topit veq njo jet.
Edhe e vet Hysa se qka po pret ti ktu,dil edhe ti,ai i thot se un po rri se un jom portjer ha ha ha ha ha

The.UrannZ
Filluan pune Hasa dhe hysa ne ndertimtari dhe nji dit hasa po e pyt hysen:
Hasa: Hys a e ke nje meter?
Hysa: jo bre cfar mezi 20 centimeter

The.UrannZ
nisen hasa edhe hysa me shku ne amerike edhe kur arritin ne amerik e gjejne nje ndertes te banimit ne katin e 100.edhe nje dit dalin me ble gjjera per me hanger.edhe kur kthehen ne banes kur arrijn ne katin e 100.hasa i thot hyses hej kena harru me ble biber.ajo kthehet posht shkallve dhe kur arrin diku ne katin e 10 hyses i bjen nder mend se ka harru me ble edhe kryp.e thirr hasen po nuk e nin.hysa del ne dritare edhe i merr dylbit edhe e sheh me bylbi se po ia ofron afer edhe i thot has mos harro me ble edhe krip

The.UrannZ
16-04-2007, 01:32 PM
Hasa ishte ne Sahare per pushime, ishte kthyer ne shtepi dhe po i tregon Hyses si kishte kaluar: Qysh isha Hyse une duke shetit neper shkretetire veq kur doli luani, qa me bo une hypa ne nje peme, Hysa thote: le Hase ku ka peme ne shkretetire, Hasa thote: ska aty Hyse ka ska, luan eshte ai

The.UrannZ
16-04-2007, 01:33 PM
kan qen hasa edhe hysa jan kan me nje banes 10 kat nuk kan mujt me zhdryp posht, i thot hasa hyses qe une po pshurri ti kapo per shurre tem edhe shloesh.
jaaa ban hysa, e ma kan une budall me ma nal ti shurren e une mu myt

The.UrannZ
Hysa Shkon Per Krye Shnosh Te Ni Shok Me Bicikll Dhe Kur Del Me Shkue Bicikllen Ja Kishi Vjedh Dhe Fillon Me Qajt Dhe Shoku Ja Ben Mos Qaj Se Ka Qen Plak ,plak.plak Mirpo Edhe Ni Her Ikisha Hyp

The.UrannZ
Ishin shkue një herë Hasa dhe Hysa në Nju Jork,dhe morën një banesë në hotel, në katin 100.Pastaj pasi që blejnë diçka në qytet, kthehen në hotel dhe çka me pa – lifti nuk po punojke . Nisen shkallëve.Kur hypin në katin e 30-te,Hasa i thotë Hysës :
-Nal t’kallxoj diçka,po Hysa ia kthen:
-Hajt se m’kallxon kur t’hypim në katin e 70-të.
Hasa don me i kallxu prapë,Hysa prapë i thotë:
-Hajt se m’kallxon kut t’hypim në katin e 70-të.
Kur hypin në katin e 70-të, Hysa i thotë Hasës:
-Fol qetash!.
-Valla .... i kam harru çelësat!
Nisen me u kthy poshtë.Kur shkojnë te kati i 40-të,Hasa po i thotë prapë Hysës:
-Nal t’kallxoj diçka,-por Hysa prej nervoze po ia kthenë:
-Hajt se m’kalxon poshtë.
Kur mbrrinë poshtë Hysa po i thotë Hasës:
-Fol qetash çka kie?! – Hasa po ia kthen:
-Kam ba hajgare!.

The.UrannZ
16-04-2007, 01:34 PM
Marin Hasa e hysa me e mbush fjalkryqin.
Hysa:Organ gjenital femror?
Hasa:Horizontalisht a Vertikalish
Hysa:Horizontalisht.
Hasa:Shkruaj.Goja

The.UrannZ
16-04-2007, 01:34 PM
Gjate kohes se luftes ne Bosne Hasa e vendos me ike e me shpetu koken. Kur vjen te kufiri me Kroacin e ndalon nje ushtar Kroat dhe e puet ku po shkon? Hasa e pergjigjet se une jam boshnjak dhe po iki prej luftes.
-Deshi pantollonat ta vertetoj se a je boshnjak i tha ushtari. Pasi qe e pa Hasen e bam synet i tha shko dhe e liroi.
Pasi i kaloi disa metra Hasa i tha ati ushtarit:
Zotri a vlen qekjo vize edhe per Gjermani?!!

The.UrannZ
16-04-2007, 01:35 PM
U kan hasa dhe hysa ata si burra nje banesë e morën në të 100 kat dhe si q'do njeri dolën në pazar dhe duke deshur të shkonin te lifti portierin i tha se eshte prishur lifti.
d
Duke u nisur nga shkallë hasa i tha hysës ka met kallxu diqka ai tha hjt se më kallxon nëkatin e 70 kur mbrriten hysa tha ha hasë q'ka deshte mum thanë hasa tha i kum harru qelsat. Duke u nisur poshtë prapë hasa hysës ka met thanë diqka hysa qysh ke nërvoz i tha hajt se më kallxon në katin e 40.Hysa ha q'ka kij mum thane hysa tha kum ba hajgare.

The.UrannZ
16-04-2007, 01:44 PM
jon kon hasa e hysa me ni banes edhe njoni e ka ble banesen ne kat 5 njoni ne te 1 edhe i pengojn kojshin kur e thirrnin njoni tjetrin edhe qka bojn kojshija ja blejn telefonat te dyve edhe thojn mir u bo se sbon zhurm mo kur ni dit del hasa edhe e thirr apet hysen ooo hys ooo hys shko te telefoni se po du me te thirr :P:P:P

Ks__Player
16-04-2007, 01:47 PM
palidhje

E ka pas njoni shpin te vorret edhe u tut shum me kalu ka vorret edhe nihere ka prit derisa vjen dikush e qon ne shpi ...
vjen ni plak edhe ja bon ky djali a bon bre me me percjell deri ne shpi se po tutna po more ja bon plaku...
kur shkon ne shtepi ky djali ja bon flm shum ...ky
plaku ja bon ska perser se edhe une jom tut kur jom kan

Ks__Player
banesat

ishte qen amerikani italiani dhe shqiptari
dhe jan shty se cili e ka banesen ma te lart
amerikani e ka pas
200 kat
gjermani e ka pas banesen 150 kat kur kan ardh te shqiptari
nuk ka pas lift edhe kur kan mrrit ne te 8-tin kat
e kan taku ni grua shtatzane dhe e kan vet edhe sa ajo i ka then edhe 7 muaj
amerikani dhe italiani kan than hajde po kthemi se nuk paskemi me mrri kurr

Ks__Player
3 budall e njo i meqem

mjeku ka dasht mi testu do budall sa jon bo te meqem i qon ne nje bazen pa ujë dhe i thot hini lajuni ton kcejn veq njoni rin nuk kcen doktori e vet pse spo kcen ai ja bon sdi me notu!!>.

Ks__Player
beni & mesuesi

BENI PARA PARA SE TO SHKONTE NE SHKOLL I THOT NENES VET SE I THEMB BARKU .
NENA THOT “NUK KE NGREN BUK, EKE BARKUN BOSH NDAJ TE DHEMB, PO TE ISHTE PLOT NUK DO TE TE DHEMBET .
NE SHKOLL MESUESI IM THOT :
“FEMIJE ME DHEMB KOKA , MOS BENI ZHURME JU LUTEM . “
BENI NGRIHET NE KEMBE “MESUES, E KENI KOKEN BOSH PRANDAJ , PO TE ISHTE PLOT NUK DO TE DHIMBTE . “

Ks__Player
princi

kishte qene njeher nje princ dhe e kishte pase ditelindjen dhe aj i ka ftu te gjith popullin e vet edhe u kon me pru veq mish.Kur njonji i ka pru ullir ika thon princit qe be qito o princ se skom pas tjeter qka qka i ka thon princi merreni roje dhe qone ne burg dhe njokanjo shtinjani ne prapanic tu ja shti roja ne both ullirin aj qesh ja bon roja qapo qesh be aj nuk trego edhe niher qesh po nuk trego me ne fund ja bon pome qeshet ke kojshija ka pru bostan

Ks__Player
16-04-2007, 01:48 PM
plaku qe shajke

ish kan nje plak me nje katun e i kish pas kater djem,edhe ky plaku shajke nanen kuna mujke ndesh ke musafir ndesh i huej,djemt i thojshin po badihava plaku vazhdojke ate te veten.edhe nje dite marrin vesh se ne katunin afer kish pas vdek njani edhe bahen gati me shku me pa, po djemt po i thojn qe mos me sha se marre se po shkojm me pa edhe plaku ja jep fjalen qe nuk shan, shkojn atje edhe aj qe kish pas vdek ishin kan kallabllik vllazni e keta nuk e din kush prej vllaznive kish vdek, edhe po thojn a merzitet per muharremin,keta po thojn se muharremi ka shku te miqt nuk ka vdek muharremi,edhe keta sbo bajn za mas pak po e vesin per tjetrin,edhe per ta thojn qe nuk ka vdek keshtu pyesin per nja dy tre vet e per krejt thojn qe nuk ka vdekur.edhe ky plaku idhnohet edhe thot po dikujt ja kom qi nanen ne kete shpi ka vdek po spo e di kush

Ks__Player
QeF$eRi

e kom pase ni femer e ka pase emrin qefser
e kapa e shtina ne kerr
e shetita pak
e qova ne park
e qiva pak
e bona me bark
kur i boni 9 muj
lindi ne mujin RAMAZAN
ja lash emrin RAMADAN
RAMADAN te paste nana
tu te rrit me jarana
tu i qu kamt neper sana
tu u qi me jarana
kur i boni RAMADANI 20 vjet
shkon edhe ja lyp tezez te vet, ja kthen tezja
RAMADAN a je tranu
hajt bre teze se mu ka qu
po kam qef me ta kerku :P

Ks__Player
dhëndrri

Shkon dhandrri s'pari te miçt, e miçt pi bajshin shum hyzmet.
Kah fundi i nejës plaku i shpis pe vet dhandrrin:
Fol najsen dhandërr!
der ket muhabet ta banëm(supë, mish e oriz, bakllavë, tamël oriz) e ti ni fjal se fole.
Dhandrri përgjigjet:
-çata edhe une kesh tu u kujtu. Veç ni rob t'ksaj shpije jam tu e çi, e ju der ket hyzmeti ma banët, po me ba e me ju çi krejtve , zoti e di shka m'maroni hala.

Ks__Player
Këngëtari

Del një herë një këngëtar për të kënduar para publikut. Kur e përfundon ai këngën publiku po brohorit: Edhe një herë, edhejher... Këndon ai prap së dyti dhe prap publiku po e kthen në skenë...këndon së treti... dhe prap publiku kërkon të kthehet me këndue...këndon ai së katërti...dhe prap publiku po kërkon që ai të këndoj...Atherë këngëtari duke parë që publiku nuk po ndalet por po kerkon edhe më i drejtohet: më falni por nuk mundem ma me kënduar se po më shtjeret zani... atherë publika ia kthen: MORE KE ME KNUE EDHE QARE SKI DERI SA NUK MSOHESH ME KENDUE QYSH DUHET!

Ks__Player
Muti ne rruge

Ishin kon dy shok tu shku rruges thot njani
NDAL mos ec se nje mut i madhe qenka .Aj thot jo nuk eshte mut ,ky tjetri po mut eshte ,aj jo ky po e kur tja fut ky gishtin mutit e e fut ne goj , thot po valla mut qenka po mire qe e pame e nuk e shkelem

Ks__Player
Baba bojleri nona kada ja urojn fejesen tushit me lavaborin dhe i deshirojn kanalizim sa me te shpejt, uron familja kupatilla me kengen laju laju dhe shperlaju

Ks__Player
vjerra

cili është dallimi ndermjet vjerres dhe diellit ? Nuk ka dallim se as vjerren as diellin nuk mund ti shohehs me sy

Ks__Player
garat me Majmunat

a kan nje her nje shqiptar nje gjerman dhe nje amerikan, ja japin amerikanit ni majmun me e qi per me pa se sa majmuna munet me i pjell. amerikani del me 10 majmuna kur ja japin gjermanit aj del me 15 majmuna kur i vjen reni shiptarit aj del vec me dy dhe kur e vesin pse bre vec dy ju shqiptart ini te njohtun ka sexi i drejtohet shiptari o leje bre se ma kishin dhan majmunin Mashkull

Ks__Player
16-04-2007, 01:49 PM
moj e Mir

moj e mir qe po me shkon me lop apo mi jep qato molla permi shok permi shok e ner jelek largou djal e mos mi prek se ja të emla e qesin sherbet kmisha e trash po mi vret me kmish te holl po me vjen Lezet kur po mi prek po Derdhna krejttttttttttttttttttttttttttt

Ks__Player
Kali me behane

Njani e qet kalin ne treg, afrohet nje njeri dhe duke e lemuar kalin nga vythet kali e shqelmon. Pastaj ky i drejtohet te zotit te kalit pse nuk tregove qe kali ka behane? I zoti i kalit ja kthen oh se kam per ta shitur por vetem te ju tregoj se qka jam ka hjeku me ta.

Ks__Player
amerikani gjermani edhe shqiptari

u kon amerikani gjermani edhe shqiptari edhe jon shty cili e ka popullin ma t'forte per shum sene amerikani thote une kom raketa qe ia qelloj ne wc ku kom qef une gjermani thote une kom raketa qe ia qelloj ne ni ndertese ku kom qef une shqiptari thote une e kom ni dost te deqanit qe e ka karin ni meter tani amerikani thote une rrejta se s'ia qelloj bash ne wc veq qaty dikun tani gjermani thote une jo bash ne ndertese veq qaty dikun eee shqiptari thote edhe une rrejta se ai dosti s'eshte i deqanit po i pejes

Ks__Player
gruaja dhe bicikleta

Një dit takohen nja dy shok edhe njani po e pyet tjetrin hej shok tregom qka ka dallim gruaja prej bicikletes .ky menohet e menohet ,edhe thot qe nuk po e di vallahin. ky qe e pyti tash po i tregon ,qe ku asht dallimi ,grus me i hyp e fryn ,ndersa bicikletes me i hyp e qfryn

Ks__Player
dallimi i gruas prej ushtarit

A e dini se ku asht dallimi ndermjet femres dhe ushtarit .Nese nuk e dini po ju tregoj, Ushtari kur te dorzohet i ngren durt ndërsa femra kur te dorzohet i ngren kamt.hahaha

Ks__Player
lepuri dhe muzati

nej dit lepuri dhe biki dolen per vrapim.Duke vrapuar lepuri i ra shtylles elektrike me kry dhe biki filloi te qesh pa ndalur lepuri e pyt se perse po qesh ai tha sa vesh te mdhenje po ja meshon shtylles.prap vazhdojn vrapimin ' por tash lepuri mbeti mbrapa dhe duke vrapue fillon te qesh ateher kthehet biki dhe e pyet se per se po qesh ai i thot se gjith keto bole veterinari po ti qin lopet

Ks__Player
Sarmja

ish kan njani edhe i kishin pas than sarme edhe aj u merzit shume edhe tha kush um thot sarme tja kum qi nanen edhe ni dit njani po e zatet edhe po i thot o ku je ju kujtu qa ka than edhe po thot o ku je mish me lakna ky po i thot tu e nxerr alltine o pshtille pshtille se ta kum qi nanen.

Ks__Player
16-04-2007, 01:50 PM
Ka qen ni amerikan edhe sh qiptare ni BAR ne periferi te Prishtines, edhe afrohet kamarieri me pyt se qka dojn me pi, Amerkani pergjigjet i pari edhe thot Jack Daniels Whiskey, Hasani pergjigjet HASAN KARCELLI Koka-Koll

Ks__Player
qaqkalica

kane qene dy qaqkalica dhe e kane pa nje gjilpere.dhe kane thën qy ky rroboti.

Ks__Player
skelet

PSE SKELETI NUK VESH GUL TE LIKURES????PSE BEHET AHST E LIKUR

Ks__Player
gjyshja dhe nipi

NJË HER ISH DAL GJYSHJA ME NIPIN NË PAZAR EDHE NIPI I GJETI DISA PARE NË TOKË DASHTI MI MARR PO GJYSHJA I THA:
-MOS I MERR SENET QE JAN NË TOK.
QESHTU I NDODHI NIPIT TRI E KUR NI DIT U RRXU GJYSHJA I THA NIPIT:
AMA DOREN TË QONA.
NIPI I THOT:
JO SE A MË THA TI SENET QE JON EN TOK MOS I MERRE EDHE TI JE NË TOK TASH.

Ks__Player
: ik se po e mush

ish kan ni tip qe nuk ju ka qu kari me qi grun e vet edhe shkon te mejku i thot mjekut boma qaren dy qysh se nuk po me qohet kari kur doktorri ja qet do viagra mi pi edhe i thot pi nja 2 viagra kur ky tipi shkon mi ble viagra edhe merr per 5 euro edeh i vin 12 copa edhe i pin krej perniher edhe ju qohet kari kur shkon te gruja edhe e nxon e qin e nuk ju ulet kari e nxan baben e ve edeh vllaun e vet edeh krej koshin e qin edhe nuk ju ulet kari kur shkon te doktorri i thot o doktorr qa me bo tash nuk po me ulet kari doktorri i thot merre ni kofe edhe mushe tamel edhe shtine karin edeh tu ulet kur ky tipi e shtin karin ne tomel kur nalet e sheh baba i vet i thot kojshive ik se po e mush haahahah

Ks__Player
Del nje shqiptar ne gjermani me e shetit nje qen te vogel e te lesht sa si dallohej as kah e ka bishtin e as kah e ka gojen,tu shetit qeni e qon kamen dhe e pshurr shqiptarin ne kepuc.
Ky e shikon nje here dhe e nxjerr nje cope mish dhe ja qet.Po e sheh nje gjerman dhe quditet se qysh qeni e pshurri e ky po i qet mish,i afrohet dhe po e pyet pse veprove keshtu.Shiptari po i thot: O veq po du me e dit kah e ka kryet se ti kum qi nanen shkelum.

Ks__Player
një elefant e kish pas shkel kerri dhe vjen ndihma e pare me e dergu ne spital kur krejt kohen e njek një mize.
doktori smujti me duru dhe i tha po pse pe njek elefantin .
miza-po du me idhon gjak

Ks__Player
16-04-2007, 01:51 PM
ish kon ni leper edhe ish pi ish shum edhe tu shku udhes e zen gjumi mas ni lisi.Edhe vin nja dy ujqi me honger leprin, njoni thot jo une pe ha tjetri jo une, e qishtu perlahen mes veti ata edhe vdesin te dy.Ne mengjes kur qohet i sheh dy ujqit para veti edhe thot:hej be nanen edhe une kur po pina spo di qka po boj

Ks__Player
Disa Fëmij Po Mburreshin Se I Kan BaBallarët E Shpejt:Njëri Thot: - Babai Im E Gjun Shigjeten Ngab Edhe E Kap Para Se Me Arrit Ne Shenjester.I Dyti: -Babi Im Gjuan Me Pistolet(Allti)E Kap Plumin Pa Arritur Ne Shenjestren.....I TreTi:Se Mos Osht Ndonjë Gjë Kjo.Babi Im është Mësues,megjithse Puna I Mbaron Ne Oren 4 VJEN NE SHTEPI NE OREN 1

Ks__Player
Elefanti dhe miu

Miu dhe Elefanti kalojne nje nate te nxehte seksuale, pas kesaj elefanti vdes, miu duke hapur varrin qan dhe thote: i mjeri une per nje nate kenaqesi tash duhet te gropoj gjate tere jetes.

Ks__Player
FIQA

Po e nguc tenku, fiqen: Sje per kurgjo, ski forc, je i vogel, dhe plus e ki motorin në both. Fiqa po pergjigjet-Ma mir motorin në both, se ka*in në ball!!!

burim_computers
qato barcoletat ne fillim krejt te lodhta breh skan lidhje me barcoleta

Ks__Player
E dashur,dua te martohem me ty"-e propozon djali vajzen,fficeffice" />>>

-"Mir i dashur por eshte nje problem ktu,Veshtire se do te pajtohet babai im!" -pergjigjet a jo.>>

-"Pse?" -pyet ai>>

-"Ngase ai nuk eshte shahist" -pergjigjet ajo.>>

-"Ani,qka ka lidhje kjo me martesen tone«?" - pyet djali i habitur.>>

-"ffice:smarttags" />lace w:st="on">Polace> ai kurr nuk e jep mbretreshen per kali"-ia kthen vajza.>>

Shkumbini
Ka qene nje nene dhe nje femije
Nje dite nena vendos ta marr femijen te dalin jashte per sheti.Femija papritmas e sheh nje grua shtatezene.Femija quditet e pyet nenen se qka ka ajo ne bark.Nena i thote ka pi uje shume.Femija ja kthen pergjigjjen ishalla ai femija ne bark qe eshte din me notu.Hahahahahah....

Ks__Player
16-04-2007, 01:52 PM
nje dit nena i thot djalit shko me ble nje papagall por i thot mos e ble te marinaret se ata po folin flliqt djali thot ani por djali shkon te marinaret i thot a ngon papagalli ai thot po more marinari i thot papagallit qoj kam ai qon ule qoje tjetren a e qon dhe djali e mer papagallin prej marinarve e shkon te shpia e ithot nanes qe e kam ble te marinaret po esht shum i mir
e i thot djali papagallit qoje kamen ai e qon dhedajli ithot qoje tjetren papagalli i pergjigjet pash karin a po don me rrxu aaaa

Ks__Player
te ftohtit

Ishte martu njehere nje bjondine me nje djalosh,dhe ne mbremje bjondina bjen ne nje krevet djaloshi ne tjetrin.diku ne me te nates bjondina deshiron te bejn sex dhe i thot hej e kam ftoht,djaloshi e merr nje qebe dhe e mbulon .Bjondina e perserit kete dhe nje here por djaloshi vepron prap e mbulon edhe me nje qebe .me ne fund thot me vete bjondina po ky qenka i hupt ti them drejt.Edhe i thot ,o djal a e din se une e kam nje bir (vrim )ne trup. jo valla ia kthen djaloshi-po pse nuk tregove me heret , po nga atje po te hyn te ftohtit e po thua e kam ftoht.

Ks__Player
Syzet

A e dini se pse bjondina i mban syzet ne barke?

Sepse i ka thene mjeku se e ka zorren qorre...

Ks__Player
Blondinat

Pse blondinat nuk hane banane?
Se nuk din me i çel!

ZeroCool
berat-b ma te mira !
urannz veq per postime i kish bo !
hiq sum pelqyn ! palidhje :@

Ks__Player
Bjondina

pse bjondina kur zgjohet ne mengjes nuk e gjen deren?

Sepse nuk flen kurre te shpija

nese nje zeshkane dhe nje bjondine kcejne prej aeroplanit me parashute cila bjen e para ne toke?

Bjondina e humb rrugen

Ks__Player
Pse bjondina vesh brek te zeza

Sepse mban zi qi e ka humb virgjinitetin........

Ks__Player
16-04-2007, 01:53 PM
berat-b ma te mira !
urannz veq per postime i kish bo !
hiq sum pelqyn ! palidhje :@
Thnx ZeroCool Do mundohem ti gjej sa ma te mira :D

Ks__Player
gjegjez per bjondinat

Kur kcejn nga naltesia nji bjondin e nje zezake.Cila asht ma e shpejt? Zezakja,sepse bjondina duhet me pyet per rrugen.

Ks__Player
Biondina dhe peshqit

Qysh mundohet me e mbyte biondina peshkun?
Duke e shti ne uje

Ks__Player
Detyra

Pse bjondina nuk i ben detyrat e shtepise?
-Sepse jeton ne banese.

Ks__Player
16-04-2007, 01:54 PM
fustani me lule

pse bjondinat veshin fustan me lule.se kur te pordh mos me erh era hhahaaha

burim_computers
auha qato barcoletat ne fillim nuk kishin lidhje me barcoleta pha pha

Ks__Player
Nje bjondine deri sa ecte rruges bie ne shakte.
Pasi qe ra tha: "Falemnderes o zot qe nuk ka qellu kapaku se s'un isha dale kurre".

Qfare kerkon bjondina ne fund te detit?
-Leonardo Di Kaprion

Ks__Player
Bjondina nga Fshati dhe Studenti

Një student njoftohet me një vajzë bjondine nga nje fshat, kështu që në takimin e pare vendosin të hynë në një kafiteri.
Afrohet kamarieri dhe po i pyet se çka dëshirojnë të pinë dhe:
Kamarieri: Dëshironi të pini diçka?
Studenti i drejtohet vajzes dhe e pyet :
Studenti:Ç’doni të pini?
Vajza:Jo asgjë nuk dua !
Studenti:Merr mori diqka se duhet.
Vajza:jo asgjë nuk dua !
Pas disa përsëritjeve,prap vajza nuk vendosë që të marrë ndonjë pije,kështu që studenti i thotë kamarierit që ti sjellë dy coca-cola.
Duke shkuar kamarieri vajza thotë:
Mi sjellë edhe mua dy coca-cola.

Ks__Player
ne market

-pse bjondina kur e blen qumshtin e hap ne market .
-sepse e lexon-HPE KETU-!!!

Ks__Player
16-04-2007, 01:56 PM
Lloto

Pse bjondina lun lloto?
Se ja ka bo nana qe karin ki me fitu.

Ks__Player
16-04-2007, 01:58 PM
bjondina

qysh bone bjondina be ? virgjine jom , pasha femit ..

Ks__Player
ishte bjondina duke udhetuar per ne newyork dhe hyp ne aeroplan edhe ulet ne karikat e para dhe ato kan qen te zena dhe i kan thon dil mrapa se keto jan te zana por ajo ka thon jo mir jom ktu dhe u shku edhe piloti e i ka thon por ajo prap ka thon mir jom ktu dhe u shku stjuardezka dhe i ka thon diqka ne vesh dhe ajo u dal ne karikat ma mrapa dhe po e pyesin keta tjeret se qka i the ne vesh bjondines he qka i thash i thash se keto karikat e para nuk shkojn per newyork dhe e liroj vendin hahaha

Ks__Player
Shkon biondina me ble 1 pizza, edhe i thot ai furragjia a e doni picen e madhe a te vogel, kjo i thot jo e du 1 te vogel se jam ne diet, e pyet furragjia a doni ta ndaj ne 6 apo 12 pjes, biondina thot jo vetem 6 te lutem se 12 nuk mund ti ha... hahahah

Ks__Player
HUP BJONDIN

Ish kan nje dit nji bjondin tu hec dhe i shef do femij tu lujt dhe nje prej fmijve i thot oj bjondin po ti jap 1Euro si te mujsh me hup ne shkalla kjo hup dhe femijet kshyrin ner fiston , kur bjondina shkon te shpija i thot burrit vet se i ka fitue 1Euro e vet burri po shka bone da thmi kujtun se une nuk muj me hup ne shkall, burri e moj bjodin budallice por ata kan desht veq mu ti kshyr klinat , nesermen apet kalon bjondina dhe femijet i dhojn po ta jap da qukollad veq hup ne shkall , shkon ne shpi dhe e vet burri qa po han ,bjondina qukollad apet ke hup ne shkall at kam than se ata veq klinat dojn mu ti pa ,bjondina jo une sot i kam mashtru se nuk kam pas klina hiq

Ks__Player
Nano ne Kinë

--------------------------------------------------------------------------------

Shkoi Fatos Nano per vizite ne Kine dhe kinezet e pyeten se sa banor I ka Shqiperia.

Ai tha: 3 milion e fjuu…

Po pse nuk keni ardhe krejt te rrime pak?

Ks__Player
16-04-2007, 01:59 PM
Lopet e terbueme

--------------------------------------------------------------------------------

Kllintoni ne restoran me grun e me vajzen.

Kamarjerja: Urdheroni?

Kllintoni: Mish Viqi?

Kamarierja: Zotri, e lopt e terbuara?

Kllintoni: Ato le te porosisin vet qka te dojn!

Ks__Player
Trotuari

E dashur, kalojm ne trotuar se po na shkel me automobil naj budall, Po I thot djali I qytetit dashnores katunark.

Kaluan ne tretuar dhe ecen e ecen e dikur po I thot vajza djalit.

E ku ashtu ma qaj trotuari se mu kputen kamt tue ec bre!

Ks__Player
Intelektuali

Nje grua po I ankohet motres:

Burri jem, lexon, vetem lexon… Le qe nuk me prek kur por as qe me vren…

Nuk po te besoj, - I thot motra motres. Du mi hi niher une me provu n’krevet.

Intelektuali ishte duke lezuar dhe motra e grus I hin ne krevet. Intelektuali pa njo pa dy, ferk ja shtin gishtin n’at senin (kuku).

Qyqjaaa! - Bertet motra e grus e iki.

Pse me rejshe ?!!! – e vet motra tash motren e vet. (grun e qati intelektualit)

Pse qa tkom rejt ? – e vet tash kjo?

Po aj ma shtini gishtin more…

Hahahahah – kesh gruja e intelektualit.

Ka dasht me e lag gishtin e me shfletu librin se ju ka tha pshtyma.

Ks__Player
Sytë

I dashur qka po sheh në sytë e mi? I thot vajza e bukur dhe intelegjente djalit te bukur te pasur dhe të arsimuar. Dhe vajza prêt mi thon fjal qysh I thojn krejt dashnort p/sh (Ne syt e tu sho dashuri… besnikri…)

Mirëpo djali pa njo pa dy, ja kthen ….

Ne syt e tu jom ka I sho slkibat qe si paske la syt.

Ks__Player
Pak bre

Hasa e vet Hysen

Sa bojn 1+1?

Hysa ja kthen 2

Hasa: Pak bre nonen!!!!

Ks__Player
16-04-2007, 02:01 PM
Dhondri dhe Miqt e ti

Shkon dhondri te miqtë. Rrike e nuk folke sen. Njoni prej miqve I thot:

Fol diqka o dhonderr ?!!!

Dhondri si ke tu nejt e qoj kryt, kqyri ne dritare e po I she grat tu punu arave.

T’kujna jon qato gra bre? i vet dhondri miqt?

Tonat – I than miqt.

A po I asishni hiq?

Phaj po ka pak bre dhander?

Pse ka pak bre?

Po spo mujna … po lodhemi gjith diten e zheg e qishtu…. – ju pergjigj njoni prej miqve.

Phaj po ka pak bre dhander?

Ahh, ti kisha pas une e tu kasha hi bothve dej n’sabah!

Ks__Player
16-04-2007, 02:01 PM
Duhoni

E she polici ni fmi tu pi cigare edhe I thot:

Mos pi duhan: duhani ta shkurton jeten a e din?

Vertet? Nuk e pasna dit!

Sa vjet I ki – e vet polici.

12 – ja kthen aj fmija

A pe she! Mos me pas pi duhan I kishe pas 15 vjet tash

Ks__Player
16-04-2007, 02:02 PM
Autobusi

Takohen dy shoqe ne autobus.

A je martu? E vet shoqja shoqen!

Jo!

E qka po pret?

Autobusin !!

Ks__Player
A i don grat nervoze?

Jo!

A I don grat qe kerhasin ne gjum?

Jo!

A I don grat e ftofta, frixhide?

Jo!

Ani qka dreqin pra po I vardisesh grus teme?

Ks__Player
Teper

E qiti msusja valin ne tabele dhe po e pyet:

Sa bojn 2+2

4!

E 3+3

6!

Val, ti po numron me gishta, tash shtini duart ne xhepa dhe tregom sa bojn 5+5

Hmmmm… 11?

Val diqka po te del teper?

Po msuse pse me the mi shti durt ne xhepa?

Ks__Player
Besëlidhja

Hyri tifozi I Besëlidhjes me qen ne bar caffe me kqyr ndeshjen permes TV-s.

Sa her qe Besëlidhja kishte rast te shenonte, qeni kercente tri her lart dhe bente sallta. Kamarieri I befasuar e pyeti te zotin e qenit:

A bon ky kshtu gjith kur ka shanca Besëlidhja a?

Gjith vallain!

E qka bon kur ta jep gol?

E nuk e di se veq sa I ka mush 3 vjet !!!

Ks__Player
16-04-2007, 02:03 PM
Shkolla e Futbollit

Shkolla jonë e futbollit është ma e njohura në botë!!!

Qka je ka thu bre? Mos je ka don me thon te kunderten?

Jo bre… po krejt bota po meson nga gabimet tona

Ks__Player
16-04-2007, 02:04 PM
Marakana

Mir se vini ne stadionin Prishtina… Në ndeshje po marrin pjesë 10.000 shikues. Po e presim ndeshjen në mes të Prishtines dhe Besëlidhjes. Ja rasti I par ne minuten e pare. Rastin e pat Arben Zhejqi. Por, topi shkoi ne kulmin e stadionit. Ja po e dëgjojm edhe komentin e Kasapollit për këtë shut:

“ Zheq, qka dreqin ki bre, nuk je ne stadionin e Marakanes” !!!

Ks__Player
Plaqkitësi Dhe futbollisti

Cili është dallimi në mes të plaqkitsit të bankës dhe futbollistit?

Plaqkisti I bankës thot: “Ja ami paret ja te sulmoj!!!”

Futbollisti thot: “Ja ami paret ja nuk te sulmoj

Ks__Player
Paret

Pse gjyqtarët (referët) para se të filloj ndeshja e hedhin marken ne ajër?

Per t’u treguar të gjithve se nuk ju interesojn paratë e imta!

Ks__Player
16-04-2007, 02:05 PM
Logjika

Tanushi pordhi pa dasht në oren e mesimit dhe krejt klases I vike era prq.

Msusja e qiti jasht.

Tanushi zuri dhe po shante: “Ta ****** logjiken”

Drejtori e ndegjoj dhe po e pyet: “Pse po e shan logjiken”

Ku mos me shajt qe mua me qiti jasht ne ajr te paster. E ata thithin kundermim!

Ks__Player
100 Marka

Tanushi po I thot nanes: “ I kom gjet 100 Marka!”

Mos hin ne gjyna me I mar paret e huaja se nuk ja she hajrin te vret zoti.- I thot nana tanushit.

A je I sigurt se I ka hup dikush?

Po bre I sigurt jom nanë, I sigurt! E kam pa atë qe I ka hup tuj I lypë!!!

Ks__Player
Koqet

Në luft, Emushi mbeti pa ato haletet e mashkullit (pe din tash). As gjall as dekt. E keqja ishte se posa ishte martuar, e Zana e re dhe e bukur si zanë mali. E shikon ai atë se si ecën nëpër banesën e shkaut në katin e 13-të dhe nisi te qajë:

E dashur Zanë, ma nuk muj kështu me të këqyr kaq të mire e mos me mujt me te ba kurgja. Du me ba vetëvrasje! I dhot aj Zanes!

Ani, veq… nëse don, kce nga ballkoni, e une po zbres poshtë me të pritë, mos të thonë se të kam gjujtë une. Dhe zbriti posht Zana e po pret.

Prit e prit e Emrushi hiq. Ngjitet Zana dhe po e pyet:

Pse nuk kceve?

E more Zanë. Po u dashka me pasë koqe e me kcy nga kjo naltsi!!!

Ks__Player
Koka Kolla

Kishin qene tre shoke, dhe nje dite shkojne ne nje lokal per te pire nga nje pije.
Njeri kerkon shfeps, tjetri fanta, kurse I treti thote: a keni coca cole?
Kamarieri thote jo coca cole por, koka kolle .- Ky ia kthen : e si ashtu?
Atehere edhe shoku im qe e ka emrin Cali, a me thirre kali a ??????????????

Ks__Player
PREZENTIMI

Ka qene shqiptari dhe amerikani, ulen ne nje lokal. Afrohet kamarieri dhe e pyet se pari amerikanin: -cka doni te pini? - Ai thote Gjoni Voker Viski.
Shqiptari thote: -Shaban Teslica Koka kolle, kujton se duhet te prezantohet se pari!!!

Ks__Player
LEPURI PIANEC

Shkon lepuri ne kafe te arushes edhe bertet: biiiiiiiiiiiiiima nje biiiiiiiiiiiiiiiiire!
Arusha thote: birren po ta bi vec edhe njehere me bo me bertit te gozhdoj me gozhda.
Te nesermen mbrema vjen lepuri prape dhe e thirr arushen, eja ketu: A keni gozhda?
Arusha thote: jo! Lepuri prape bertet biiiiiiiiiiiiiiiima nje biiiiiiiiiiiiiiiiire.

Ks__Player
Shahisti

-"E dashur, dua te martohem me ty" - e propozon djali vajzen.
-"Mire i dashur por eshte ketu nje problem. Veshtire se do te pajtohet babai im!" -pergjigjet ajo.
-"Pse?" -pyet ai
-"Ngase ai eshte shahist" -pergjigjet ajo.
-"Ani, qka ka lidhje kjo me martesen tone?" - pyet djali i habitur.
-"Po ai kurr nuk e jep mbretereshen per kali" -ia kthene vajza.

Ks__Player
16-04-2007, 02:06 PM
Vetëm një her

-"Sikur te mund te lindeshe edhe nje here, qdo te deshiroje te behesh?" - e pyet njeriu shokun e vet.
-"Paj, qte them, ndoshta do te deshiroja te lindi kali" - ia kthen ky.
-"Jo, jo, nuk ben dy here te lindesh i njejte" - ia kthen shoku

Ks__Player
Hajni i shkathtë

Hajnit te denuar me vdekje, i thote prifti:
-"Rrefehu, dhe te gjitha dyert e parajses do te happen per ty
-"S'ka nevoje, nuk ekziston dere qe s'mund ta hap une" - ia kthen hajni.

Ks__Player
Ma sjell edhe mua nje

Nusja e re ishte tejet kureshtare se qka do t'i ndodh naten e pare te marteses. Mirepo, u zhgenjye kur nuk ndodhi asgje. Edhe naten e dyte, poashtu. Naten e trete i drejtohet dhenderrit:
-"I dashur, nese edhe sonte nuk ben asgje, do te dal ne rruge dhe do ta gjej per vete nje mashkull te vertete!"
-"Oh, e dashur, ma sjell edhe mua nje! - ia kthen me plot gezim ai

Ks__Player
sjell edhe mua nje

Nusja e re ishte tejet kureshtare se qka do t'i ndodh naten e pare te marteses. Mirepo, u zhgenjye kur nuk ndodhi asgje. Edhe naten e dyte, poashtu. Naten e trete i drejtohet dhenderrit:
-"I dashur, nese edhe sonte nuk ben asgje, do te dal ne rruge dhe do ta gjej per vete nje mashkull te vertete!"
-"Oh, e dashur, ma sjell edhe mua nje! - ia kthen me plot gezim ai.

Ks__Player
Per te ikur nga vdekja, plaka ishte fshehur ne mes te foshnjeve, nipa dhe mbesa te saj. Pas disa kohe vjene Xhebraili dhe e kerkon plaken e nuk e gjen dot. Duke e shikuar perreth, e sheh nje foshnje te shemtuar plote rrudha. Ndalet dhe e shikon. Pastaj e pyet:
-"Qka po bene ketu". Plaka qe ishte maskuar ne foshnje ia kthene:
-"Po ha moka (lexo smoki)"
-"Ani, mire, ha moka dhe ec te shkojme papa" - ia kthene

Ks__Player
16-04-2007, 02:07 PM
O i dashur

O i dashur i paharruar, O budalla i pa kujtuar. A e din qe eshte dashuria ?Mos u bene si femia..!!!!

Ks__Player
Amerikani, Japani dhe Shqiptari

Kish qen nji her nji amerikan Japan dhe nji shqiptar: Po e pyesin amerikanin se sa te holla paguajn ne vit qe ti kontrollojn gratë e tyre se a shkojn me tjeter kend:..- Amerikani tha 200 000 $ per detektiva e sende tjera...- Japanci gjithashtu u pergjegj dhe tha:- Ne paguajm 300 000 $ per kamera....... Kur e pyeten shqiptarin ai tha: NE NUK PAGUAHJM ASNJI DOLAR....e keta e pyeten: po pse? ai tha: une vetem dal te dera e oborrit dhe e shoh grujen e kojshis tu e fshi sokakun e i drejtonae e thirri:::: Ku je mori \"****o\"? Ajo bahet pak nervoz e me thot: po po nuk pe sheh grujen tande ka shkon me blabla ; blabla; blabla etj.

Ks__Player
Autobusi

Ishte guzhve (trafik) ne autobus dhe kondukteri i lute njerezit qe te shkojne pak perpara se duan edhe disa tjere te hyjne ne autobus. Malaziasi ashtu i idheruar shkon nje hape perpara . Mbas pake kohe kondukteri i lute teshkojne edhe pak perpara, e malaziasi i nervozuar i thot: \"A e pagova bileten per te ece ne kemb!

Ks__Player
Vardisja

A i don grat nervoze?

Jo!

A I don grat qe kerhasin ne gjum?

Jo!

A I don grat e ftofta, frixhide?

Jo!

Ani qka dreqin pra po I vardisesh grus teme?

Ks__Player
Teper

E qiti msusja valin ne tabele dhe po e pyet:

Sa bojn 2+2

4!

E 3+3

6!

Val, ti po numron me gishta, tash shtini duart ne xhepa dhe tregom sa bojn 5+5

Hmmmm… 11?

Val diqka po te del teper?

Po msuse pse me the mi shti durt ne xhepa?

Ks__Player
16-04-2007, 02:08 PM
Besëlidhja

Hyri tifozi I Besëlidhjes me qen ne bar caffe me kqyr ndeshjen permes TV-s.

Sa her qe Besëlidhja kishte rast te shenonte, qeni kercente tri her lart dhe bente sallta. Kamarieri I befasuar e pyeti te zotin e qenit:

A bon ky kshtu gjith kur ka shanca Besëlidhja a?

Gjith vallain!

E qka bon kur ta jep gol?

E nuk e di se veq sa I ka mush 3 vjet !!!

Ks__Player
16-04-2007, 02:09 PM
ishi kan nje her ni bjonde budallic edhe tu ec rruges me shoqqen e vet ajo i ka than u qyre nje pellumb paska ngordh e ajo bjondja budallic ka kqyr perpjet

Ks__Player
ish kan ni bjonde e ish kan pederic .nejse e kish pas ni frajer dhe frajeri e ngucke shum ..kur e zzuni femna e biondines . i tha hej a e di se uun jam tu kalu me bionddinen .tha ok tung po ju loh vet

Ks__Player
na ishin njeher nje bjondin dhe nje zeshkane , ato hypen ne ashensor ,ashensori i tyre ndaloi dhe zeshkanja fillo te kerkoi ndihm dhe i tha bjondines hajde te therrasim te dya kurse bjondina nis te therras te dya te dya......

Ks__Player
pse bjondinat kur hijin mu la dalin jashte me ngajte sepse lahen me"WASH AND GO"

Ks__Player
Vijnë Arkeologët amerikan për vizitë te kolegët e tyrë shqiptarë në kosovë. Në konferencën për shtyp amerikanët po livdohen: kemi mihur tokën, po thonë ata, 10M fellë dhe merreni me mend kemi gjetur tela që do të thotë se ne amerikanët qysh atherë kemi pas telefona... Arkeologët shqiptar pe marrin fjalen dhe po thojnë: edhe na e kemi rrmihut token 1000m thellë dhe asgjë nuk kemi gjetur që do të thotë se të parët tanë Ilirët qysh atherë kanë pasë mobila( telefona dore).

Ks__Player
16-04-2007, 02:10 PM
Shkojn kshilltaret e Rugoves me e zgju prej gjumit
Rugoven per me ja kumtu lajmin se eshte vrar Hashimi. I
thon 'zgjohu se u vra Hashimi' e Rugova pergjigjet 'Auu e
paska vra Thaqi' Pergjumshem

Ks__Player
Shkojnë Shqiptari,Amerikani dhe Gjermani tek zoti për ta vizituar dhe së pari hynë Amerikani,kështu që zoti zgjohet në këmbë dhe e përshëndet.Pastaj hynë Gjermani,e edhe atë e përshëndet zoti sikurse edhe Amerikanin,dhe së fundi hynë tek zoti Shqiptari,por ai nuk zgjohet nga vendi hiq për ta përshëndetur.Kështu që Amerikani dhe Gjermani e pyesin zotin se për çka ai nuk zgjohet në këmbë për ta përshëndetur Shqiptarin, kurse zoti përgjigjet:
Po që se unë zgjohem nga karrigeja ime,ai ka për t’ma zënë vendin!.

Ks__Player
Takohen Rugova,bushi Edhe Zhak Shiraki,tash Shtyhen Se Kon E Ngon Populli Me Se Shumti,e Thirr Bushi Ni Njeri Edhe I Thot Shko Kce Prej Qasaj Ndertese Edhe Aj Niset Po Kur Hyp Nalt Nuk Guxon Me Kcy Edhe Kthehet Prap,i Thot Edhe Shiraki Ni Franqezi Shko Myte Veten Prej Qasaj Ndertese,edhe Aj Niset Kur Hyp Edhe Aj Nalt Tutet Edhe Nuk Kcen.kur I Vjen Radha Rugoves Te Shqiptari I Thot Diqka Ne Vesh Edhe Aj Drejt E Shkon Edhe Kcen,kur E Vesin Kta Dy Rugoven Qka I The More Qe Te Ngoj Ty Ky Pergjigjet:i Thash Nexhat Mos Gabo Me Kcy.

Ks__Player
Ekspertet e Nases kërkojnë një Astronaut për të fluturuar në Planetin mars. Lajmërohen një Gjerman një Rus dhe një Shqiptar.I pari te komisioni hyn Gjermani: E pyesin: Sa para kërkon ti për të fluturuar: Gjermani thotë: dy miljon euro; një miljon për gruan time nëse me gjen diçka dhe një miljon për veti. I dyti hyn Rusi dhe ai kërkon: tre miljon: një për veti, një miljon për gruan dhe një miljon për nënes Rusi. I treti hynë shqiptari dhe kërkon katër miljon euro. Kryetari i Komisionit të NASES pe pyet: e pse ti kërkon katër miljon?: E ky përgjigjet:Po një miljon për Ty qi po më jep punë se i papun jam, një miljon për veti dhe dy miljon pi due per qit Gjermanin me ja dhan me fluturue në vend meje...

Ks__Player
Ka qen, Miloshi, Rugova edhe Clintoni me ni aeroplan rrues per ne Gjermani. Rruges rezohet aeroplani edhe del dreqi para Politikanve. Ju drejtohet: Shkoni gjejeni nga ni peme ose perime edhe kthehuni mrapa. OK pajtohen ploitikant edhe shkojn.... Kthehet i pari Clintoni me Moll, i thot Dreqi kom me ta shti ne both ama nese kesh kom me te myt, OK, ja shtin ne both mollen kurgjo nuk kesh, pshton Clintoni, Kur qe po vjen Rugova me banane, edhe njejt, dreqi i thot mos kesh ose te mys, kur hala pa e prek me banane ne prapanic Rugova fillon me kesh, I thot dreqi qa ki o njeri, thot qyre Milosheviqi po vjen me BOSTAN )

Ks__Player
Ish kan Peterseni, Bushi dhe, Elizabeta II ne xhenem. Qohet Elizabeta me fol ne tel. nje min. me popullin e saj dhe kur e paguan i thot xhenemi 1 mil. funta, nejse qohet edhe Bushi qashtu e atij u bohet 10 mil.$, ne ata i vjen inati Petersenit qohet edhe ky fol me Kosoven 4min. kur shkon me pagu i thot xhenemi 5euro, se ketu eshte lokal.

Ks__Player
16-04-2007, 02:11 PM
kur nanoja me saliun vdiqen vajten ne fer nga mekatet qe kishin bere djalli i denoi qe ta kalonin jeten ne qeli po me nje femer me te shpifur se veten.nanon e denuan me nje plake, pas disa ditesh nanoja vajti ne qeline e saliut atje shikon salen me xhulia roberts po benin sex.i merzitur nanoja vete te djalli edhe ankohet pse i keni dhene saliut femer me te bukur.edhe i thote djalli po ne kemi denuar xhulia roberts ta kaloje jeten me nje me te shpifur.

Ks__Player
Një deputet e zuri djalin e tij 15 vjeçar duke gënjyer dhe u bë si i çmendur:
-A e di sa gjë e keqe është të gënjesh? A e di se çfarë u bëjnë atyre që gënjejnë?
-E di,i bëjnë deputetë!.

Ks__Player
Nje dit jon shty Rugova,Thaqi edhe Ramushi kush pe bon nevojen e madhe ma shpejt me muzik.
I vjen rendi Ramushit,shkon ne WC edhe i thojn qfar muzike po don,ai thot popullore edhe ja lshojn njo popullore edhe ai e bon.
Masnej vjen thaqi edhe i thojn qfar konge po don,ai i thot njo rock,ja lshojn rock edhe e bon,del.
Hin Rugova edhe ja bojn qfar muzike po don ai thot,oo qfare dush ma shpejt se e kom veq sa nuk e lshova,edhe kur del prej wc-se kejt me nevoje te madhe i perlym,njerz e vetin pse je bo more kshtu,ai i thot po ma lshun himnin e flamurit e duhke mu qu n'kom! Hahahahha!

Ks__Player
16-04-2007, 02:13 PM
Ne kohe e Xhaxhit E. ne burg te Burrelit shkon nje grup inspektoreve per te vizituar te burgosurit dhe aty ne bur vemendjen ju terheqin tre te burgosur ne nje qeli dhe keto vendosin te shkoj e ti pyesin se perse jan te burgosur? I PARI: Mua gjithmon me shkonte ora mbrapa dhe keshtu vonohesha per ne pun dhe me akuzuan se po pergadis puc kundr shtetit.
I DYTI: Mua gjithmon me shkonte ora par dhe un ne pun shoja gjithmon me heret dhe me akuzun se po shpiunoja kunder shtetit.
I TRETI: Mua ora me shkonte sakte edhe ne pun shkojs ne koha edhe me akuzuan se oren e kisha marr nga prendimi.

Ks__Player
në ish Jugosllavi delegacioni slloven e fton në promovim të fabrikës së sugjukut delegacionin serb dhe ja shpjegon kjo është një fabrikë moderne ,kët në këtë anë hyn biki ndërsa në anën tjetër del sugjuku i pastër ,njeri prej politikanëve sërb pyet e a mund atje të hyn sugjuku e këndej të del biki sllovenët i përgjigjen atë ka mujt vetëm nëna yte i ka hi sugjuku e ka dal biku e ai bik je ti.

Ks__Player
Nje dit djali i B. Lladenit kthehet nga shkolla dhe po i thot babit te vet se kishte marr 1 ne gjeografi.
Po pse e pyet i ati?
Sepse thash se kulla Ejfel eshte me e gjat se WTC-te.
Vtem per kete, mos u shqetso se e rregullon babi kete pune.

Ks__Player
Ju kish lind gjal syles dhe sabiles, e mas nja 1 vjeti kur po ju rritet, po i thot syla:
O sabile kshyre bre qet qet llokum ka mu bo fudboller si vokrri.
Sabilja-Jo valla hiq jo, ka mu bo Politiqar a spo e sheh qi edhe po dhihet edhe po te kshyr ne sy.

Ks__Player
para lufte ishin kryetari i amerikes i serbise i gjermanisdhe i kosoves te gjithe ishin ne aeroplan dhe ata thane qe te gjuajne nga aeroplani sendet qe kan me se shumti presidenti i amerikes gjuajti televizor ai i gjermanise gjuajti nje kerr ai i serbise gjuajti arme kurse ai i kosoves nuk dinte qte gjuante dhe gjuajti ate kryetarin e serbise

Ks__Player
16-04-2007, 02:14 PM
Ish kan ni mesues edhe e kish vet Rugoven...
Rugove dil ne drrase gjeje Ameriken Veriore ne hart... Rugova thot qe mesuese..ok mire ulu ne vend i thot mesuesja...
Pastaj del Thaqi edhe i thot mesuesja kush e zbuloi Ameriken Veriore ai thot.....
Rugovaaaaaaaaaaaaa

Ks__Player
I she BIn Lladeni liderët tane duke folur keq për të, dhe e pyet kshilltarin e vet kush janë këta, ai i thotë janë liderët e Kosovës.Mandej e pyet Bin Lladeni, a ka ndërtesa të mëdha në Kosovë, kshilltari përgjigjet JO, mirë thotë Bin Lladeni, ngjitja pllugjtë aeroplanave e shkoni e livrone KOSOVËN...

Ks__Player
Thonë se Enver Hoxha pati thërritur njëherë një plak të vjetër që t´i tregonte përralla. Kështu ai e mori plakun tek kopshti i tij me lule për t´ia treguar përrallat aty.
- Shumë të bukur e paske bërë kopshtin me lule - i tha plaku
- Unë kopsht të tillë me lule kam bërë tërë Shqipërinë - ia preu Enveri duke gjetur rastin për të bërë pak propagandë.
- A kam ardhur unë të të tregoj përralla ty, apo ke ardhur ti të më tregosh përralla mua ? - e pyeti plaku.

Ks__Player
rugova edhe taqi studiojshin bashk edhe thqi dike ma mir e rugova ma keq.tash rugova e i tha thaqit saher tem pyt profesori diqka une t preki edhe ti qon gisht se ti po din ma mir.edhe rugova n oborr t fakultetit e ka dhunu(qi) ni qik.tash hini profa. n sall ku ishin studentat edhe tha kush e ka qi niten ?rugova e preki thaqin edhe thaqi qoi gisht edhe e hongri fajin

Ks__Player
Njeri duke udhetuar ne nje autostrad te Amerikes me automjet has ne nje tollovi automjetesh qe kishin ndalur, ndalet edhe ky, prit, prit mbas nja nji ore lajmerohet te vetura e tij nje njeri dhe shoferi menjeher e pyet se cfar ka ndodhur, personi i pergjigjet se nji i cmendut ke xhan peng presidentin Bush dhe kerkon 1mil. dollar ose thot se do ta lyej me benzin dhe do ta djeg dhe ne kemi dal te mbledhim donacione qe te shpetojm presidentin ky shoferi e pyet se si po ec puna a japin njerzit po i thot ky japin, japin mesatarisht nga 4-5 litra benzin.

Ks__Player
16-04-2007, 02:15 PM
Therrasin me telefon në PDK, lajmerohet sekretaresha "Përsoni që keni kërkuar ska lidhje me politikë ", mandej thërrasin në AAK lajmërohet sekretaresha "Përsoni që keni kërkuar është i ri në politikë" dhe në fund kur thërrasin në LDK, lajmërohet sekretaresha "Pretplatink nije trenutno dostupan, molimo pozovite kasnije"...

Ks__Player
Sadam Hysen ka dhene dorheqje per te pir ma coca colle . pse. pse sa here qe e qel kapakin e coca colles bon buuussh

Ks__Player
Pas kapitullimit të Partisë Komuniste të jugosllavit, u formua LDK-ja. Të
gjithë anëtarët e LKJ-së (po mendoj për shqiptarët) u futën në LDK! Një drejtor i një shkolle fillore (komunist i fort) u ngjit në binë, tani si
demokrat, në një tubim të madh popullor. Qëllimi i tij ishte që të
promovohej para masave si patriot i madh. Në ato momente, kur ai po diskutonte, po i sheh milicinë e serbisë që po vinin drejt masës së
tubuar!... Atij nga friga, pa dashje, i shpëtuan fjalët: -haj medet, ja po
na vijnë, po çka mu desht mua që hipa në binë?

Ks__Player
njeher rugova me delegacionin e tij u nis ne kin kur mberriti atje filloi te flas me presidentin e kines ai e pyeti sa banor jini ai tha 2milion ani ejani neser e pime qaj tha kryetari i kines

Ks__Player
jan kan tu shku ne germani politikanet e kosoves edhe jan kan plot politikan edhe piloti thot qe duhet mi qit kuferta prej ballanit sepse esht shum rend edhe ta pranoj i qet por, por pilot thot duhet mi hek karrikat sepse esht rend edhe i qesin prej ballanit ,por perseri esht rend piloti thot qe duhet me hek nje pjes te ajroplanit pjene e poshtme edha ta pranojn ,por piloti thot vetem edhe nje person duhet kcy per me pshtu te gjith, kush me ksy kryetari i kosoves thot le te kcejn thaqi se ai esht trim thaqi pranon a mo me nje kusht rugova thot cili kush kur dua une me kcy reheni shuplak te gjith

Ks__Player
jan kan tu shku ne germani politikanet e kosoves edhe jan kan plot politikan edhe piloti thot qe duhet mi qit kuferta prej ballanit sepse esht shum rend edhe ta pranoj i qet por, por pilot thot duhet mi hek karrikat sepse esht rend edhe i qesin prej ballanit ,por perseri esht rend piloti thot qe duhet me hek nje pjes te ajroplanit pjene e poshtme edha ta pranojn ,por piloti thot vetem edhe nje person duhet kcy per me pshtu te gjith, kush me ksy kryetari i kosoves thot le te kcejn thaqi se ai esht trim thaqi pranon a mo me nje kusht rugova thot cili kush kur dua une me kcy reheni shuplak te gjith kur te rrehin shupla thqi thot po une nuk kam nevoj me kcy hiq

Ks__Player
Një ditë,në prag të zgjedhjeve opozitare,u shtyen në garën e rrenave se cili nga dy udhëheqësit opozitarë di për të kurdisur rrenën aktuale.I pari foli Thaçi dhe tha:
-Kosova do të bëhet krahinë autonome.
Ata të LDK-së u pajtuan se me të vërtetë është rrenë.
Pastaj i erdhi radha Rugovës dhe tha:
-Kosova do të bëhet shtet i pavarur.
-Kujdes,kjo nuk është rrenë, ia pritën ata të PDK-së,ndaj e pësuat.

Ks__Player
16-04-2007, 02:16 PM
Napoleon Bonaparta e ka veshur xhaketën me lara të kuqe ashtu që mos ti duken vijat e gjakut në rast plagosjeje.
Tash më trego ti mua pse Rugova i vesh pantollat e "sarita"?

Ks__Player
16-04-2007, 02:16 PM
Ish kane gruaja e Hashimit pran telefonit dhe thirr dikush, kja lajmrohet kur e sheh se ne tel eshte nje vajze dhe aja jo bon, a eshte Hashimi ketu, kja ja kthen kush po e kerkon, ajo thot nje shoqe e shkolles se mesme, por kja pergjigjet kshtu a ****a e keqe a e din se Hashimi nuk ka shku ne shkolle te mesme.

Ks__Player
16-04-2007, 02:17 PM
Ishin kan tre politikajt tanë:Rugova,Thashimi dhe Ramushi.Ishin shkue për në Brezovic për në pushime,kur kanë mbërrit atje janë shkuar për në një Hotel dhe kur shkojn atje në at hotel kishte vetëm ni dhom të lir dhe i pyesin se a kan dëshir për të fjetur bashk të gjithë dhe ata pranojn me fjet bashkë por kur shkojn në atë dhomë e kan veq ni krevat të lir dhe i pyesin se a kan dëshir me fjet ne ni krevat deri sa të lirohen ndonjë dhom tjetër dhe pranojn,dhe atë natë flejn bashkë dhe si rrespekt ndaj te vjetrit e fusin Rugoven me fjet ne mes dhe kur zgjohen nesër i pari zgjohet Ramushi dhe thet ah si jam kenaqur pram me Aniten në andërr,dhe kur zgjohet Hashimi thet se jam knaq në andërr pram tanë naten me Adelinen dhe kur zgjohet Rugova dhet unë nuk jamë knaqur pram,por as me Aniten e as me Adelinen por jam knaqur tuj u skijat pram ne andërr.

Ks__Player
U kon ni Aeroplan edhe ne aeroplan jon kon krejt Kryetart e Shteteve si Rusi,Gjermani,Italiani aty u kon edhe shqiptari edhe ja kan bo rusi,gjermani,italiani shqiptarit kce prej aeroplanot po ta jepim krejt boten edhe ku ju ka thon jo krejt boten mos ma jepni po veq duartrokitni edhe une kcej edhe ata i kan rrre shuplaka jon ra ne tok edhe ja ka ni RUGOVA me kesh hehhehehhe!

Ks__Player
A ka kryetar më të bukur se Xhorxh W. Bushi?
-Po, kryetari i "komëve" te bashkuara.

Ks__Player
e kish hul rugova nipin e vet ne preher dhe i kish thon nipite kurr te rritesh qka ki qef mu bon nipi ju pergjigjet kryetar i shtetite rugova i thote nuk bon bo mu ba se eshte gjyshi aty ......demek tan jeten rugova kryetare

Ks__Player
16-04-2007, 02:18 PM
klintoni e pyt RUGOVEN i thot a po kcen nga kati i katert po ta jap Kosoven ai i thot jo krejt ameriken i thot jo klintoni ja kthen dhe i thot se nuk guxon me kcy RUGOVA i thot a lidhmi me nga nje FANTA

Ks__Player
njehere Fatosi theret gramoz rucin dhe i thote se kur te vdese duhet ta varrose ne uje, Gramozi e pyet se pse duhet te ndodhi kjo fatosi i pergjigjet Ilir Meta ka thene se do hedhi valle mbi varrin tim

Ks__Player
Shkon ni dit Melihatja Termkolli te Rugova edhe i thot:O Rugov qyre bre krejt qita ministrat po me thojn djal.rugova qa me i thon?e i thot...I thot hajt more mos ta ha...pe din ti...

Ks__Player
Vjen per nje vizit Solana ne Kosov dhe shkon per ta vizituar Ibrahim Rugoven,edhe shkon te dera del gruja vet e pyt?? A eshte Rugova ktu??? Pergjigjet gruja..Eshte ktu bre po pram ka pi shum edhe smunet mu qu...Mandej shkon te Hashim Thaqi...A eshte Hashimi ktu pyt Solana??..Jo bre valla nuk eshte ktu si e ka qit MASKEN nsaba edhe ala su ka kthy...nejse Solana i shkret mendon dhe kthehet te Ramushi Pyt??? A eshte Ramushi ktu????...Pergjigjet gruja vet...Jo bre si ka dal ne mengjes e ka mar shtagen DHENT edhe ma sdi kur kthehet....Vall Kan me vizitu Solana!!!!!!!!!!

Ks__Player
millosheviqi kishte hyr ne banjo ne hage dhe e kishte marr nje kondom me vendos ne koken e tij ,aty hyri gruja e tij dhe e pyeti e habitur qka je duke bere ai u pergjegj. EDHE UNE JAM NIFAR *****I KËTU.

Ks__Player
ish kan ni djal me emrin hasan
ai hasani e kish pas baben politikan ni dite hasani e pa baben e vet tu bo protesta e i qonin dy gishta tu bo demokraci demokraci qat dit kur shkoi ne shkoll i rra nder mend qysh bente babai i vet dhe e qoi gishtin qat moment mesuesja ja boni qoni gishtin kush po del ne tabel me zgjedh qit detyre mesuesja e pa hasanin dhe i tha hajde hasan qu hasani zgjidhe detyren hasani prej tute i bertet mesueses dhe i thot oj mesuese une nuk qova gishtr me zgjedh detyren po qova gisht per demokraci

Ks__Player
16-04-2007, 02:19 PM
Ka shku njona te gjinekologu edhe po hin mu kontrollu.Po troket en der edhe po i thot mirdita doktor marova po em dhem p.... .Doktorri i thot mso i thuj ashtut po thuj vagin edhe pasi e kontrolloj i thot qe te vishet kur para se te del kjo gruja i thot um fal doktorr qyshe pate bre emrin qeky p.... jem

Ks__Player
ukan amerikani edhe ka than na e kena teknologjin shum te zhvillume si te gjujna nje hekur ne qjell bohet raket gjermani ka than edhe an e kena si te gjujna nej dru bohet anije shqiptari ka than edhe na e kena si te ulum nej mut ne fotele bohet politkan

Ks__Player
kur diq bilklintoni pas 30 viteve dul para zotit edhe zoti e pyet a e ki trathtu najher grun bilklintomi i thot po e kom trathtu me monika leviskin zoti i thot mi pagu kete gjynah duhesh me shku e ferr e me nejt me ni plak rreth200 vjeqe per 1 jav dhe me bo sex me to bilklintoni pranon dhe nisetper ne ferr. kur shkon atje e shen rogoven te bo sex me madonen edhe ky meniher shkon te zoti dhe i thot qysh rugova me madonen pe bon sex e une me plak , zoti ja kthen rugova sosht ka e pagun denimin por madona budall .

Ks__Player
Po e shikojnë Dudi e Dudia zgjedhjen e Misit në Televizion, kur ja Dudi foli: - Ueh, shikoje këtë bukuroshe, Dudie, qenka si Mercedes, ndërsa ti je si kombajn!
Disa netë më vonë shtrihen Dudi e Dudia në shtrat dhe Dudi don të bëjnë dashuri, po Dudia ia kthen: Kush e ndezë kombajnin për atë kashtëz!

Ks__Player
Nje her nje mis u zgedh krejt vitin edhe ne fund te fundit shkun e e morren ne pytje shefin e vet dhe i than: pse krejt vitin u kone kjo mis .Fillon shefi e i thot: une e kom zgedh kta mis se veq kjo nder krejt misat ma man vin e trrupit.

Ks__Player
16-04-2007, 02:20 PM
ka qen nje here nje mis ,dhe duke ecur rruges papritmas e takon nje djale shum te buker dhe djali e pershendet kur ja ktheu misi pse po me pershedet se nuk po te njoh me rendesi eshte se po te njoh une ja kthehu djali por te kame pa shpesh ne zyre te juris dhe aty mu kujtuat

Ks__Player
ish kan ni miss lepjani 2063 ajo e kish pas ni vlla sexys edhe ai vllavi i vet em ka mu shok. Qiken e tezes te miss lepjanit e kom pas une qik te dajes edhe me ata keni dal mu knaqen pastaj pas nje kohe te shkurter une i thash pse nuk po ma merr.Ajo metha jo se smuj se jom me ramazan

Ks__Player
Ishte njeher nje djal dhe aj e bleu nje sahat,dhe qdoher po e kshyrte sahatin.Nje shokut te tij i mbet lakmi dhe e pyeti: a i ndrojm sahatat?Jo tha se i imi eshte me mir.U ta pershursha sahatin i tha shoku...Ai ja ktheushure pshure se si hijn uji!

Ks__Player
Njani kishte qen puntor toke,dhe sa her qe vike nga puna thirrke ****shtremt a eshte buka gati ose ****shtremt qitma do uj.Dhe gruaja e ngrat ka mendu me gjith mend se eshte ****shtremt.Nje dite vjen nje gabel dhe e pyt gruan se mos kane ndonje gje te prishur e duan ta rregullojn po tha gruaja urdhero hyr mbrenda dhe i tha gabelit se burri me thirr ****shtremt athu mundesh me drejtu ****in,gabeli po bre moter ta baj si qiri te drejt dhe e qiu grun e huj.Kur vjen prej pune burri ****shtremt buken! Gruaja i tha mos me thuaj ma ****shtremt se ma ka ba drejtu si qiri nje gabel. Burri briti po t`paska qi se ti ****in e drejt e ke pas bre na...!

Ks__Player
16-04-2007, 02:21 PM
yn 1 Turk ne 1 lokal dhe porosit 1 pul Frankfurti,kamarieri shkon dhe i thot shefit erdh njani e po lyp pul Frankfurti shefi i thot qoja t`Mynihut se se din.
Dhe kamarjeri ja servit 1 pul,Turku ja futi gishtin ne both pules dhe i murr er dhe i tha jo kjo pul esht e Mynihut.Kamariri shkoj prap te shefi ndersa shefi i thot qoja te Hamburgut ok kamariri ja qoj pulen e Hamburgut por Turku veproj prap me gisht ne both dhe e diti nga vjen pula.Kishte qen ulur 1 i pa stre aty afer dhe e kishte veshtru me vemendje gjith kohen dhe i thot Turkut shoki a ban me ma shti gishtin ne both e tregom nga vi se mu kajt nana tuj fjet neper parqe!

Ks__Player
16-04-2007, 02:22 PM
Hyn njani ne dyqan dhe e pyet shitsin sa kushtojn pulat ai i thot kto knej kushtojn 5 euro ndersa keto 1 euro por jan me sid(aids)ok mi jep nja 5 copa t`ktyne nga 1 euro.Po a sdegjove ti a kto jan me sid o jaran! Ska gajle si kam per mi qi po mi hanger.

Ks__Player
U murtu njani! Dhe nuk e qin gruan fare. Mas nje kohen i tregon nusja nenes se vet. Dhe nana e nuses nje dit shkon te dhanrri dhe i tregon nanes se dhanderrit.Dhe nena i tregon babait. Baba nuk beson dhe e pyt djalin:Qka po ban ti me nusen, jo kurxha veq ja fus gjume. Jo ti duhet mi qi, po qysh duhet, baba e thirr nanen dhe nusen dhe ja nis baba mi qi nanen e djalit i thot a e sheh kit bir djali thot po dhe ja fut baba ma kurr ske mi pa, djali i thot nuses a e sheh ket bir per biren e bothes te babes nusja thet po ma kurr ske mi pa e tja fut papaku babes t`vet.

Ks__Player
U kon ni kembesor tuj ec neper trotuar edhe sheh diqka ne rrug, ulet e kap e kerkon me gisht!Euv shyqyr nuk shkela mut koka kon!!!...

Ks__Player
U kon ni njeri edhe ka shku te berberi.I ka thonremi flokt si Bajram Rexhepi.Ky berberi ja pren flokt shkallzim.Kur ta sheh veten en pasqyre i thot qa mi ke pre more kshtu shkall shkall.Berberi ia kthen:Mos dashte me 2 euro me ta bo LIFT

Ks__Player
Nje dite bubreci dul ne piknik e sheh elefantin e dekur dhe ja nis me ike e stopon nje traktor e hyp .
Vet shoferi se qka u bo e bubreci i thot: e pash nje elefant te dekur e po ik se po tutna se policija mos ma le fajin mua

Ks__Player
16-04-2007, 02:23 PM
Një njeri e kishte dërguar televizorin te mjeshtri për ta riparuar.Mjeshtri e pyet:
-Ç'ka ka televizori?
-S'di për nder,isha duke e kruar veshin me gjilpërë, kur,papritmas iu ndal zëri televizorit!

Ks__Player
U Kon Ni Burr Me Grun E Vet Edhe Te Dyt Kan Pi Shum Raki Edhe Ni Dit Skan Pare Et Shkretit Mesin Pa Raki E Ky Buri Del Deri Ne Kojshi Me Gjet Do Raki Po Tu Hec Rruges E Shef Ni Falltore , E Falltorja I Thot A Po Don Me Ta Plotesu Naj Deshir Ky Individi I Thot Po Ajo Thot Qfar Deshire Ky I Thot Me Pshurr Raki Ajo I Knon Diqka Edhe Ja Plotson Deshiren . Kur Tshkon Ky Ne Shpi I Thot Grujes Gru Biri Dy Gota Edhe Hajde Ktu Gruja Ja Bjen Edhe Shkon Ky I Mush Dyjat Masi Ti Pin I Mush Edhe Dy Mas 3min E Mush Njo Veq Per Veti Gruja Ja Bon Burr E Mu ? E Qetash Valla Grahi Me Shishe Se Boll Pive Me Gota

Ks__Player
Kan qene 2 akullore tu hec rruges njanen e ka shkel keri e tjetra o shkri tu kesh.

Shkumbini
16-04-2007, 02:24 PM
ishin kon katunarja edhe gjakovari
gjakovari i thot: a ta leshoj ventilatorin >
katunarja ja kthen : jo lesho mahmut feratin

Ks__Player
qka do me than Kfor?Kosove ***arallak O Ramush

Ks__Player
ishte njehere nje kamionist dhe sheh perpara nje prostitute.
Ndalet dhe e pyet:
-çka ben ti per 50 euro
-GJITHçKA I pergjigjet ajo
-ec e shkarkoma kamionin atehere

Ks__Player
Nje llapijan nuk mujke me than provimin per shofer ne Prishtinë,e këshillon nje shoke i veti te shkoj ne Gjakovë.Kur shkon ne gjakove e merr nje instruktor dhe i thotë zhvishu,(kujton qe kontroll mjeksore)ky bëne ashtu siq i tha instruktori dhe ai tja futi mbrapa ky e lshoj nje za aaaaaaaa,Instruktori i tha per "A"e keni dhënë hajdeni heren tjeter per "B".I idhnum llapijani shkoj.

Mbas nje kohe takohen këta dy ne Llapë, e te nxjerr alltin ky llapijani i thotë Gjakovarit dishu he.......ky ja ban kadal bre. Dishu e urdhëron Llapijani.
Dhe ja kryen ATË punenen.Gjakovari ja ban pse bre me revole se isha zhvesh edhe pa revole ,Ky ja kthen mos ta kisha vu revolen nuk e kishe ngushtu birën

Ks__Player
16-04-2007, 02:25 PM
Kater murgesha po udhetonin ne autostrate dhe pa pritur u ndodhe aksident.Pasi vdiqen te katerta murgeshat e gjejne veten perpara shen Petros:Te dashura sic e shikoni jeta ka vazhdim, u tha ai,por duhet te shikojme se kush do te jetoj ne ferr dhe kush ne parajs,prandaj reshtohuni njera pas tjetres dhe ai fillon dhe pyet te paren:C`fare gjynaje ke bere ti ne jete?Une ia kthen ajo kam pare nje burre lakuriq.ok ia kthen ai lahi syte tek uji i bekuar dhe shpetove.Poti i thote te dytes?Une ia kthen ajo kam kapur dikur dike nga topet.Shko dhe ti lai duart se dhe ti shpetove dhe ne te njejten kohe e katerta i del perpara te tretes:Heeeei pse e prishe radhen i thote shen Petrua.Po do te doja te laja une gojen sa s`ka lare ajo bythen.

Ks__Player
Ka qenë një here ni njeri edhe e ka ble ni papagall.u shku aty i ka thon papagalli a i mban mend 3 fjali,ai njeri ka thon po.mandej ka dal ky njeri me papagallin edhe ka fillu me ra shi.ky njeri ka thon "po bjen shi si prej b..."edhe papagalli e ka mbajt ne mend.mandej i ka pa dy njerz ty u rrah edhe njoni ka thon"si t'q. nonen boks hundet ti thej"edhe papagalli e ka mbajt ne mend.mandej ka ardh ni njeri edhe i ka ra t'fikt kur u ardh gruja e tij i ka thon "shtinja gishtin nashta qohet"edhe papagalli e ka mbajt mbajt ne mend.pas disa diteve kane shku disa mysafir te ky njeri,edhe ka fillu me ra shi.papagalli ka thon "po bjen shi si prej b..."mysafiri i ka thon qysh s'po t'vjen marre papagalli ja kthen "si t'q. nonen boks hundet ti thej.edhe ketij mysafirit i ka ra te fikt edhe papagalli i thot zoterise se vet shtinja gishtin nashta qohet.

Ks__Player
ish kan ni gru plakë, e kishin dhunu do te rinj dhe kur policia e pyet se kur te ka ardhur zor me se shumti ajo u pergjigj kur mi qojshin kamt perpjet e um bike sana ne sy

Ks__Player
hej a e dini pse bjonja si te blen jogurtin e qel meniher
(se shkrun open there) hahahhhahh

Ks__Player
Hajnit të dënuar me vdekje, i thotë prifti:
-"Rrëfehu, dhe të gjitha dyert e parajsës do të happen për ty…"
-"S'ka nevojë, nuk ekziston derë që s'mund ta hap unë" - ia kthen hajni.

Ks__Player
16-04-2007, 02:26 PM
ish kon hy niher njoni dhonderr edhe tash gruja qysh osht adet e kish prit ne dhom. Hyn burri ne dhom edhe vetem rrin kurse gruja e prit per me ja bo at punen por burri nuk livrit hiq. Gruja qysh mja kujtu qe duhet me e bo at punen fillon me zhvesh kur edhe burri ja nis mu zhvesh.Prit gruja ska burri slivrit , bjen gruja ne shtrat , bjen edhe burri, i qon gruja komt , i qon edhe burri, dikur gruja nervozohet , kur e sheh burri qe eshte nervozu e vet : Gru qka po presum tash . Gruja ja kthen : tash po presum me ardh me na qi dikush tu dyve se spaska hajr pi teje hhhehehhe

Ks__Player
kan njani dhe ai ka pas syza dhe saher kur e ka krujt syrin si ka hek syzat do me than qi i ka krujt syzat dhe njani i ka than pse nuk pi hek syzat per mi krujt syt pergjigje pse ti kur ta krujsh bethen a i hek pantollet

Ks__Player
Qfar thot femra kur ban
sex akmerikanka thot o yes o yes gjemanka thot ja gut ja gut qfar thot SHQIPTARKA mos i trego as kujt..............................

Shkumbini
ishin qen nje hae tre budall edhe i kishin qu ne spital ku i qojne at te cilen nuk jan norma edhe kishin fillu mi pyet te tret se qka deshirojn ne jet me se shumti ,, e kan pyet te parin se qka deshiron ti ne jet me se shumti? ai ka then e dua nje praqke ... e kan pyet te dytin se qka deshiron ti mese shumti ? edhe ai ka than e dua nje praqk . kur e kan pyet te tretin se qka deshiron ti me se shumti ne bote ai u ka then e dua nje femer . ehe kta mjekt jan gezu shum se kan mende se u permisu , edhe e kan pyt pasi ta zesh nje femer qka i ben ? budall 3 _ ka then e kisha marr edhe kisha dal me to me ec ..... doktori _ tani qka i kishe bo ? budall3_ e kish qu ne mal .. doktori_ tani qka i kishe bo ne mal ? budalla3_ ja kisha desh fustanin ... doktori _ tani qka i ,kishe bo ? .. budalla 3 _ja kish desh breket ... doktori e tani qka i kishe bo ?????????? budall3 _ja kish marr llstekun e brekeve e dhe e kish maru nje praqke >..

Ks__Player
Një njeri duke udhëtuar sheh një fëmijë duke qarë dhe:
-Çka ki axhit që po qanë?
-Më ka humbur 1DM!
-Ja merre 1DM nga unë!
Pastaj fëmiu fillon të qajë edhe më shumë.
-E çka ki që po qanë tani?
-Po të mos e kisha humbur 1DM,tani do ti kisha 2DM!

Ks__Player
16-04-2007, 02:27 PM
Bisedojn mes vehti dy felet e bythes dhe njana thot:allahile qe sa vjet jemi bashk e nuk u martuam kurr,tjetra thot,po qka na nevojitet martesa kur per gjdo mut si vjen na bjen me u da apet.

Ks__Player
U kon Shabani edhe ka shku ne ushtri.Ja ka bo komandanti :Shaban qka bohet me ta rrok plumi veshin e djatht Shabani i thot sdegjoj me veshin e djatht e komandanti i thot e qka bohet me ta rrok edhe te majtin Shabani i thot sshoh se me bjen shlemi mi sy

Ks__Player
kishte qene nje njeri i cili e kishte pas nje lope dhe dite prej ditesh vendos qe ta shes,dhe e qet lopen per ta qitur ku nje djal i ri e pyet kete axhen,o axh sa po e jep lopen axha i pergjigjet 500-euro ky djali i thot leje bre axh mos ja nxerr bishtin axha ju kthehet dhe i thot jo axhes axha ta jep me gjith bisht

Ks__Player
U kan Nastradini dhe e ka pas ni dhi dhe nje dite prej ditesh i humbi ,Nastradini doli per ta lypur duke e lypur nje dite e zuri terri dhe vendosi që te hyj ne hotel fshehurazi ,Nastradini shkoj tinza dhe hyri ne nje dhom dhe u fut nen krevat ,kur pas disa minutave hyjn nje burr dhe nje grua ata fillojn te qihen mbi krevat ku ishte i vendosur nastradini , kur burri ia futi karin asaj gruas gruaja tha o pe shoh krejt bote bre Nastradini del nga shtrati dhe i thot mos e ki pa edhe dhin tem najkun.

Ks__Player
Baba bojleri nona kada ia urojn fejesen tushit me lavatriçen dhe i deshirojn kanalizim sa me te shpejt.Po ashtu simpatikja sholja ia uron lavaborit ardhjen e ujit njeherit i pershendet te gjith pjestaret e familjes me kengen Laju Laju dhe Shperlaju e kenduar nga artisti i madh i muzikes ujore UJI i lagur.

Ks__Player
Në një udhëtim me dy autobusa,udhëtojnë vjehrrat dhe të rejat e tytre,mirëpo, vjehrrat udhëtojnë me autobusin e parë,dhe gjatë udhëtimit ju ndodhë një fatëkeqësi komunikacioni dhe mbyten të gjitha vjehrrat.
Pasi që arrin autobusi i të rejave në vendin e ngjarjes,të gjitha të rejat dalin dhe vallëzojnë prej gëzimit që iu kanë mbytur vjehrrat.
Mirëpo,një nuse ndalet dhe qanë,kurse një nuse tjetër shkon dhe e pyet se përse po qanë,pra e pyet se a shumë e ka dashur ajo vjehrrën e vet apo qka ka që po qanë.
Ajo për gjigjet : Nuk po qajë që e kamë dashur shumë por po qajë se nuk është qilluar vjehrra e ime në këtë autobus.

Ks__Player
Në teatër,dy shikuese vazhdimisht pëshpërisin. Shikuesi i neverikosur i cili rri para tyre kthehet dhe iu thotë:
-Më falni,por unë nuk mund të dëgjoi asgjë!
-Ma allahile? I përgjigjet njëra – e ku po të intereson ty se për çka po bisedoj me shoqen time?

Ks__Player
16-04-2007, 02:28 PM
Dy kalimtarë rasti takohen dhe njëri e pyet tjetrin se :
A e dini se sa është ora?
-Po e di.
E faleminderit shumë.

Ks__Player
Kishin qene nje grua me vajzen e saj duke pritur autobusin dhe papritmas vjen nje taksi ju sherben, per ku jeni gruaja i thot per muqibab taxi i thot hajt se une ju coj me te njejtin cmim si autobusi.. ok ato hipen kur erdhen ne fshat aty ishte nje teposhteze vajza i thote taxit te lutem ndale se ketu eshte muqibaba taxi ja kthen ketu nuk ndalet vetura edhe me tu qi nana..hahahhaha

Shkumbini
Nje plak hyn ne autobus perplot tollovi,arrin deri ne mes te autobusit me plot veshtersi edhe kur e sheh nje djalosh i shtrir ne dy karrige.Djaloshit as qe i shkonte ndermend me e liru karrigen per plakun.Dhe nga nervoza plaku filloi te trokas me shkop.Djaloshit i shkon nerva dhe i thote axhe a mos ishte ma mire me ja qite nje gum apo llastik qati shkopi tend.Plaku ia kthen ma mire me ja pa qite babi yt llastikun nvakt e nuk ishe ti ktu.

Ks__Player
Dhëndri

Pas dasmës çifti i ri drejtohet në hotel për ta filluar jetën e re. Dhëndri i ri i shqetësuar nga ajo që po e pret mundohet pesë minuta për ta futur qelësin në vrimë për ta hapur derën. "Hë", i drejtohet nusja e re, "mirë po na fillon jeta e re, ë!

Ks__Player
Shitësi i mirë

Blerësja në arkë të një shitoreje ushqimore: "Dje keni gabuar për 50 €uro zotëri!" "Ëshë dashur të tregoni menjëherë zonjë, tash është vonë!" "Mirë pra, po i mbaj paratë!"

Ks__Player
Bjondina

Një flokëkuqe, njê zeshkane edhe një bjonde hyjnë në një bar edhe një kamarier ju thotë se osht një pasqyrë magjike në banjo. Ju thotë se nëse para pasqyrës dikush thotë diçka t'vërtetë, pasqyra jau jep ni shpërblim; po nëse rren, pasyra e thithë mrena n'veti edhe s'e lshon ma kurrë. Shkon flokëkuqja edhe thotë:"Mendoj se jom fmena ma e bukur n'këtë bar." Pasqyra ja jep 1 milion dollarë. Shkon zeshkanja e thotë:"Mendoj se jam femra ma e meçme n'këtë bar." Pasqyra ja jep çelësat e Ferrarit t'ri. Shkon bjondja ia nisë me folë:"Mendoj...."e pasqyra e ngrehë mrena e s'e lshon mo

Ks__Player
16-04-2007, 02:29 PM
Hitleri

Po shkon Hitleri ne aushfic me ni vizite edhe ashtu gjithë jahudite po reshtohen edhe duke kaluar Hitleri pe sheh një fshise duke levizur edhe po therret: ej ti qe je mshef mrapa fshises dil... njoni mrapa fshises përgjigjet: kush me dal se 3 jena.

XenomaX
ka shku 1 programer ne pum te benzinit
edhe e ka vet ai shitsi :
qfare pe don 95 a 98
ky i ka than
jo XP ma i mir :D :D:D

Ks__Player
Duhani

Ish kon pas shku nji her nji plak te nji mjek i veshve se nuk ndiente mirë për nji ko,troll dhe mjeku filloi ta kontrolloj pas kontrolle mjeku iu drejtua plakut " Agj a e pi duhanin " plaku i tha se po edhe ate kaçak , agj duhet me e lan se prej duhanit nuk po nien e për qata tê kan lan vesht , agja i habitur e shikoi mjekun e i tha po ti shok mjek se më kan lan vesh ti po don me më lan edhe ment aaaaaa

Ks__Player
Kamarjeri

Ja sjell kamarieri nji supë nji musafiri,mysafiri e vëren qi gishti i kamarierit ishte mbrenda në supë dhe fillon ta qorton ,pse a? Kamarieri i tregon se mjeku i kishte thanë qi gishtine e ke smut ,dhe duhesh gjithmon ta mbajshë në vend të nxehtë..! A? po a thot mysafiri..po mbaje gishtin në bothë edhe aty e ki nxehtë...a nive a? Po zotri po aty ishte pak para se me ta sjellë supën--bon apetit...

Ks__Player
Alo, shtepia Beqiri, eshte zoti Beqiri ne shtepi?
- Jo, babi nuk eshte ne shtepi.
- Po zonja Beqiri?
- As mami nuk eshte ne shtepi. jam vetem me motren.
- Atehere me kalo motren te lutem.
Pak disa minutash ne pritje, vajza kthehet tek telefoni.
- Zoteri, me vjen keq po nuk mund te te kaloj motren, provova deri tani dhe nuk e nxjerr dot nga djepi

Ks__Player
Logjika
Ne klase mesuesja pyet nxenesit :
-Ne nje peme jane 5 zogj.Nje gjahtar qellon me çifte dhe vret 3 zogj.Sa zogj mbeten ne peme?
-2 zogj mesuese ,pergjigjet nje nxenes
-Bravo e gjete thote mesuesja
Nje nxenes tjeter ngrihet dhe e kundershton :
-Ne peme nuk mbeti asnje zog mesuese se u tremben nga zhurma Mesuesja e vene ne pozite mendohet pak dhe i thote: bravo me pelqen llogjika qe perdor.
Po ky nxenes thote:
-Ta them edhe une nje probleme mesuese?
-Thuaje ia kthen mesuesja
-Jane 3 femra duke ngrene akullore,e para e lepin me majen e gjuhes e dyta me gjithe gjuhen dhe e treta e fut akullore ne goje, cila nga keto te treja eshte e martuar?
-Ajo qe e fut te gjithe akulloren ne goje -thote mesuesja
Jo mesuese, ajo qe ka unaze te gishti, por gjithsesi me pelqen llogjika qe ndjek

Ks__Player
Femijet

Nje djal i vogel i thote te jatit :
- Mua me pelqejne hudhrat se mbajne era sallam.

XenomaX
16-04-2007, 02:30 PM
programeri pordh edhe menon
qysh ka dal pordha jasht pa e trus ENTER

Ks__Player
Sarme

-Ish kan nje katunare dhe krejt katuni e thirrnin "sarme",...mirdita "sarme"..mirembrama "sarme"..ku je "sarme", e kshtu me radhe qdo dite. -Nje dite katunari (sarmja), e kishte vendos kush ta therret "sarme" me ja thy hunt! -Del ne rruge e po pret , po pret, ...dikur po vjen nje kalimtare. -Miredita "sarme". -Ah ta q.fsha nanen, e nxjerre nje STUPC dhe e killave katunarin e shkrete. Mirpo ky tipi shkon drejt e ne Polici dhe tregon rastin . ..... mos me zgjat, vjen koha e dalin ne gjygj. Gjykatesi po e pyt viktimen:-Na tregoni rastin ne detaje. -Zoti Gjykates une e thirra me emrin qe e therrete krejt Katuni. -E cili eshte ai emer? -Po ai emer eshte (e shikonte "sarmen"), kur e zijme lakren,eee e mbushim me mish,eee e me oriz, eee e mandej,eee e mandej.... -MBSHTJELLE MBSHTJELLE SE TA KUM Q.. NANEN!!!

Ks__Player
Femijet

Nje djale i vogel e kishte marre zakon qe te thithte gishtin e madh te dores.E ema per ta trembur i tha:
-Mos bej ashtu, se te gjith femijet qe thithin gishtin shendoshen teper.
Djali u tremb dhe e harroi zakonin.
Pas disa kohesh duke kaluar rruges nena dhe djali takuan nje grua shtatzene.
Djali me te shpejte u hodh dhe tha:
-Ahaaaaa , un e di ca ke bere ti qe je shendosh kaq shume

Ks__Player
Ne shkolle

Timi ishte teper i gezuar qe po i vinte ne shtepi nje moter ose vella i vogel.Ishte kaq i gezuar sa qe c\'do dite i tregonte shokeve dhe shoqeve te klases se ca thonin mami me babin per bebin e vogel. Nje dite e ema e Timit e la Timin ti perkiste barkun qe te ndjente levizjet e femijes.Timi pasi i ndjeu levizjet nuk reagoi shum dhe iku. As ne shtepi dhe as n