Trego versionin e plotė : A do te martoheshit me nje invalid???
azzra
29-08-2008, 12:57 AM
nqs jeta ju con te njiheni me nji femer apo mashkull invalid ,
dhe ai apo ajo .te ken te gjitha cilesit cfare do te banit ?
8) 8)
Proo-hack!
29-08-2008, 12:59 AM
e kisha marr edhe invalide nese e dua nuk thojn sen veq qe osht invalide
por osht me rendsi a e don at person
Ѕсσrρ│ση│ѕ©
29-08-2008, 01:00 AM
si po mendon ti azra invalid ne karroc a invalid ne ndonje pjese te trupit.
azzra
29-08-2008, 01:03 AM
si po mendon ti azra invalid ne karroc a invalid ne ndonje pjese te trupit.
e po thjesht invalid ne karroc
p.s se di nese kisha pas ludhje me to para se me kan invalid norma qe po kisha vazhdu sum kish pengu ama nese prej fillim ish kon qashtut ish kon ma veshtir
Ѕсσrρ│ση│ѕ©
29-08-2008, 01:10 AM
Kqyr une po ta kallxoj 1 rast ka qene 1 shok i jemi ai ka qene karatist edhe ne lufte ne UĒK ka mbet invalid por edhe perkunder kesaj ai ka vazhdu jeten e tij edhe eshte nje djalosh shume i menqur bile te theksoj edhe diqka qe ai ka qene pjesmarres edhe ne quizin e OXYGEN edhe aty ka fitu nja 700€ mos gabofsha.
E tash shtrohet pyetja pse femrat nuk e dojn 1 djal qe asht invalid ne karroc ose invalid ne ndonje pjese te trupit.
Nuk e kqyrin mendjen e atij djali por trupin.
Sa per keta kam 1 shpjegim edhe mzati asht i mire ama nuk ka logji as men
azzra
29-08-2008, 01:12 AM
po ama qyre ti qite ne vete per sa kishe mujt me kalu jeten me ni invalide.....???? nashta po ama kish pas shum veshtersi
kurgjo sesht e pa mundur ne ket buk
mos e merrni personale se nashta tema esht e prekshme shum....
Ѕсσrρ│ση│ѕ©
29-08-2008, 01:15 AM
Ncncncncn nuk asht e prekshme bile e qelluar se njerezit duhet me u vetedijesu bile duhet me dit qka po bajn ama seriozisht nuk duhet me u kqyr djali nga pamja por nga mendja une thjesht po mundohem me ju than qikave mos i kqyrni djemt nga pamja por nga mendja se hijeshia 1 dite 2 a menja deri sa te vdes.
azzra
29-08-2008, 01:20 AM
Ncncncncn nuk asht e prekshme bile e qelluar se njerezit duhet me u vetedijesu bile duhet me dit qka po bajn ama seriozisht nuk duhet me u kqyr djali nga pamja por nga mendja une thjesht po mundohem me ju than qikave mos i kqyrni djemt nga pamja por nga mendja se hijeshia 1 dite 2 a menja deri sa te vdes.
po shiqo ti na spo kuptohemi mir ajo nuk esht ni lloj bukuri ajo esht diqka qe nuk mundesh me e shmang esht e pa shmangshem ti duhet me kalu jeten me qat person normal bukuria nuk shikohet te pakten per mu
ѕтreaĸ
29-08-2008, 01:22 AM
Bukuria 1 % duhet mu shiku a? se ti sun martohesh me nje qe tut naten;)
azzra
29-08-2008, 01:27 AM
mu um frikojn veq dhumpirat edhe ata natane se diten jo prej njerzve kurr nuk frikohna
ѕтreaĸ
29-08-2008, 01:28 AM
mu um frikojn veq dhumpirat edhe ata natane se diten jo prej njerzve kurr nuk frikohna
:L:L:L:L
ka Tulifar njeri ;)
azzra
29-08-2008, 01:31 AM
:L:L:L:L
ka Tulifar njeri ;)
uahuahuah e di am e di qe qetu ne mitro ska njerz qe te tutin per andej ure nuk e di mirpo ktu te une nuk vin e andej nuk shkoj bile :P:P:P
ѕтreaĸ
29-08-2008, 01:33 AM
Fola Pergjithsi jo veq per kosov;)
Ѕсσrρ│ση│ѕ©
29-08-2008, 01:36 AM
Per kete arsye njerit i vyn mendet me dit qka po ban
Ani qe pe lajm kete teme Invalid ne karroc po qe te kish qen naj djal ne naj pjese te rupit dmth aftesi fizike a e kishi marr
azzra
29-08-2008, 01:39 AM
Per kete arsye njerit i vyn mendet me dit qka po ban
Ani qe pe lajm kete teme Invalid ne karroc po qe te kish qen naj djal ne naj pjese te rupit dmth aftesi fizike a e kishi marr
nese ekisha dassht po e kisha marr
DanGeR
06-09-2008, 02:22 PM
po nese e dua
donna
06-09-2008, 02:52 PM
valla jo uen e para jo nese me qen une invalide po pse jo a kshtu si jam jo se sbesoj qi e meriton aj qi sasht mu martu em nje invalid a se palidhje pomu doket a aii me ja nci ejten kur e sheh ashtu burrin evet a ky asht mendimi jem qaooooooooo
The.Tony
06-09-2008, 02:56 PM
hmmmm une nuk do isha martuar me nje invalid ne karroc qe ahst e per nga bukuria nuk e kqyri fare bukurin por veq qka ndiej per ate vajz psh ;) e sa i perket edhe nga pjeset e trupit une do isha martuar ashtu veq qka ndijej ose nse i mungon ndonje pjes e trupit si psh kama ose dora nuk do isha martuar :S
kush.T
08-09-2008, 06:22 PM
o invalid mu kon e krejT kur e du edhe e du e nuk e lshoj... nashta krejt um thojn INVALID E KSI SENNE KSHRYE SA E KEQE po kur e du edhe e du ajo mu um doket ma e mira se un kur e du qashtu e shof me syT e mi a jo mi ngu hallkit :D:D se mi ngu njerzit njeri i BJEN PISHMONIT QI PO JETON :D...!
Ѕсσrρ│ση│ѕ©
08-09-2008, 06:36 PM
Jo bre um keqkuptut nuk kum than mos me pas naj pjese te trupit po me aps naj paralize po qe verehet psh kamen me te vogel doren me te dobet e qeshtu sene vene.
BerAtiSoft
08-09-2008, 10:26 PM
Bravo njeri se bukuria shpejt kalon e marifeti jet gjithmon keshtu thotė nje ilahi po ju si duket besoni ne Pronca AZzra
Pa keq kuptime