Trego versionin e plotė : SMS Dashurie
GjeniHacker
09-08-2008, 04:37 PM
Te betohem ne zot se do te pres nje jete
ne zemren time nuk do te ket tjere
te betohem ne tonen dashuri
i vetmi i jetes time.DO TE MBETESH VETEM TI
GjeniHacker
Me cmendi ai shikim
Me hutoj ajo buzeqeshje
Me bejne te qaje ata dy sy
Dhe te dashuroj gjithmone ne Heshtje
GjeniHacker
Me duar prek heshtjen
Heshtjen qe ti mban
Dhe e ndjej se si qiellin
Me sy ti e ndane
GjeniHacker
09-08-2008, 04:38 PM
Mos harro se vetem ty te deshta ne ket bote ,
mos harro se per ty mbrem su nalen lot,
mos harro se pa ty gjdo gja eshte e kot ,
mos harro se te dua ma shum se dje sot
GjeniHacker
Une gota dhe ti vera
Une zemra dhe ti gjaku
Une vjeshta ti pranvera
Une varka dhe ti lumi
Une enderra dhe ti gjumi!
GjeniHacker
Duroj c'do perbuzje, fjale e mallkim
Duroj c'do dhembje, vuajtje, zhgenjim
Duroj c'do frike, bertitje, lot
Duroj c'do rrahje zemre fort.
Duroj gjithcka qe ti sjell tek une
Sepse te dua shume!
GjeniHacker
Ike U Largove
Asnje Sms Nuk Me Shkrove
Jam Mbyllur Ne Vetemi
Nga Askush Nuk Dua Shoqeri
Zemra Ime S'eshte Patate
Qe Grihet E Hahet Brenda Nje Nate
Por Nje Shtyll Betoni
Kur E Prek Te Ze Tensioni
GjeniHacker
Si guxove zemeren te ma maresh?
Si rrezikove kaq shume?
Por borxhi me borxh lahet
Se zemren tende tani e kam une!
GjeniHacker
aty ne krahet e tua do doja te vdisja,
ne buzet e tua do doja te humbisja
ne zemren tende do flija e qete
prania jote i dashur, me shume me jep jete!
GjeniHacker
Sa here bie nata ti vjen me ledhaton, mė ngjan sikur jam ne enderr dhe dikush me zgjon.
Por kur syt i hap e shoh se ti je larg,
krahet i zgjas dua hijen te ta kap...
GjeniHacker
09-08-2008, 04:39 PM
Desha vec nje pershendetje te heshtur ne naten me shi,
Nje perqafim te ngroht aty ku sna sheh njeri,
Nje puthje te embel nje lutje per mua,
Nje enderr te cmendur me klithmat e tua....
GjeniHacker
ta dija qe me doje kaq shume
detin do e kisha shnderruar ne lume,
yjet ne toke do ti zbrisja
dhe emrin tend do therrisja
GjeniHacker
Di sa here ne ender trupin te kam puthur,
Mengjesi me ka gjetur per ty duke u lutur,
Do te kisha jetuar lumturin e kesaj bote,
Vec ta di a jam endra jote?!
GjeniHacker
Kam ra me fjet po gjumi spom mer i mbylli syt fytyra jote para me del,nuk e di qka po ndodh me mu veq nje e di ne ty jam dashuru...
GjeniHacker
E bukur si nje diamant, e fort si nje shkemb. E fuqishme si nje vullkan eshte me e madhe se nje oqean. E tille eshte dashuria jone, e keshtu do mbesi pergjithmone
GjeniHacker
Edhe nese vdes le te me mbuloj dheu i zi mbi var do te shkruaj te dua vetem ty,plumbat i pranoj plaget i sheroj por largesin nga ti smund ta perjetoj
GjeniHacker
Edhe nese vdes ne var me me varu une mendimin tim kur nuk kam me e ndryshu me eshtrat e mia mbi var do te shkruaj:E deshta,sme deshti une ende e dua
GjeniHacker
Kur te shkosh te dhoma gjumit hape ni dritare se do te jem e vendosur ne nje saksi lulesh qe do te pres per nje puthje per gjum te mir?
GjeniHacker
ti je ylli qe naten ma ben drit je dielli im qe me rreze jeten ma shendrit ti dhe une do te bashkohemi nje dit jo edhe aq von do te jemi njeri per tjetrin pergjithmon...
GjeniHacker
• Kam vite qe prej teje jam larguar ,
• Ndaj te kujtoj me lot ne sy ,
• Kam gjithqka ,pop rap vuaj ,
• Ti qan per mu , une qaj per ty ,
• Te kam larg, o shpirtii shtrejt ,
• Mbuluar pasuria e dashuria ,
• Si ti ska ne bot asnje vajz ,
• Ti vuan per mu , une vuaj per ty
• Do te te shoo edhe nje her ,vallė ,
• Te shuaj mallin qe me djek ne zemer ,
• O shpirt , dashurria ime e rrallė ,
• Paskemi pas te dy fat te zi ,
• Si ngjyrat qe I kemi une e tii !!!!..
GjeniHacker
09-08-2008, 04:40 PM
Hėna dhe yjet jan dėshmitar p♪7r 2 tė rinj qė sapo jan ndar vajza vajtonte me lot ne sy djali kishte harruar qastet qė kalonin tė dy nė heshtje u ndan ata pėrgjithmon nė doni ta dini vajza mė s'jeton shpirti i saj preferoj tė prehet nė qetsi se sa nė kėt jet tė gjat tė rritet pa syt e ti.ne varrin e saj qen shkruar dy fjal: KJO VAJZ VDIQ NGA VETMIA KET VAJZ E VRAU DASHURIA dhe para se te vdiste nje fjal: SA TE JET DASHURIA QETSI NUK KA..
GjeniHacker
Ne varferi me besim duhet te durosh E moralin mos ta leshosh Se veq zemra ty te thehet E morali me kurr s te kthehet Kot mundojesh e asgje s'arrin Ashtu si jon shkruar gjerat do te vin Kujto gjdoher Zotin dhe frigoju vetem ati Pasuria dhe varferia vin vetem prej tij Jeta esht e mir kur me besim e kalon Ne mengjes dhe mbremje Zotin kur kujton Kur me frik dhe respekt e madherron ket jet Gzim dhe qetsi do gjesh ktu dhe ne tjetren jete!
GjeniHacker
Vajza mos u dashuroni ne djemt qe ju vin pas me vetur, se ata po kerkojn nje tjeter avantantur, se mu ather kur ndjehesh mir aj te thot lamtumir.
GjeniHacker
Me duaj kur te gjithe te pushojne te me duan, me duaj mbi te gjitha edhe kur te pushoj te te dua, te kesh pire goten e fundit.
Dhe kengen e fundit te kesh kenduar, me duaj si me doje pasdteve me shi, vazhdo te me duash..
GjeniHacker
Deri kur ne vuajtje
Deri kur ne vetmi
Deri kur kjo zemra ime
Do te vuaj per ty
KUr mbi varrin tim
Fillon punimi
Kur mbi koken time
Fillon vajtimi
Kur mbi varrin tim
Vendoset kurora
Ateher dije e dashur
Se perjet te harrova..
GjeniHacker
09-08-2008, 04:41 PM
Kur Drenicakja dashurohet, esht veshtir tet largohet kur i dashuri nuk i sjellet mir Drenicakja ja bon lamtumir!
GjeniHacker
N`qoft se me tradhton, e tradhton veten se tash ne vetmi do ta kalojsh jeten, s`di qka tjeter te them, te qoft rruga mbar se kurr n`jet mu ske mem pa!
GjeniHacker
Vuaj kur zerin ta ndegjoj te dua dhe te mallkoj, te dua ma shum se nje jet, te mallkoj qe perveq meje askush tjeter mos te ket!!
GjeniHacker
te puth buzen qe te flesh embel, te puth syt qe te shoesh enderr, te puth ne faqe qe te ndiesh mir e me 100 te puthura te tham naten e mir
GjeniHacker
09-08-2008, 04:42 PM
te puth buzen qe te flesh embel, te puth syt qe te shoesh enderr, te puth ne faqe qe te ndiesh mir e me 100 te puthura te tham naten e mir..
GjeniHacker
09-08-2008, 04:42 PM
Ndoshta kisha frike te puthja buzet e tua,dhe dridhesha e tera prane fjales "TE DUA" por tani e kuptoj qe kam nevoj per ty si njeriu i verber qe kerkon sy.
GjeniHacker
09-08-2008, 04:43 PM
nse ti me don edhe une te dua nse une te urrej urrem edhe ti mua nse une vdes jeto t per mua por kurr mos harro se nje engjull te ka dashruar
GjeniHacker
Kur Bie Shi Toka Behet Me Balt, Me Kujtohen Buzet E Tua Te Embla Si Mjalt, Edhe Pse Sjam Afer Teje Nje Puthje E Ke Prej Meje
GjeniHacker
Emailxhimi
mos me lendo mua me mendim qedo t“fal,mos me tradhto mua pse rasti t“ka ardh,ata qe tradhtojn kurr sdot fitojn,ne dashurij fiton vetem ai qe dashuron....
GjeniHacker
si rreze rate nga qielli dhe rrugen ngateruat ne vend tju merte hena ose djelli ju mori miqesia me mua u miqesuat ju kam shume xhan.prsh.iven aden kristinen junen.
GjeniHacker
Vdekja e pa meshirshme
Erdhe ne jeten time si nje engjull me ate fytyre te vogel engjellore,erdhe dhe u bere motiv i jetes sime dhurata me e bukur qe fitova nga zoti shkaku i lumturise sime.
Harova gjithcka harova cdo dhimbje, mjaftonte nje buzqeshja e jote e une te behem me krah e te ndjehem me i lumtur se kure. Kalonin ditet njera pas tjetres, asnje dite nuk ndryshonte nga tjetra te gjitha ishin te njejta te gjitha me ty dhe kur nuk mu duk jeta e besdisur.
E kaloja tere diten me ty dhe isha me e lumtur se sa te kisha shetitur ne gjithe boten.
jeta me ty ishte e lumtur aq e bukur sa ishe edhe vet ty, ishemei vlefshem se do njeri,se cdo gje me i vlefshem se edhe vet jeta ime..
Po sot ku je ? pse nuk je pran meje pse zoti te solli pran meje te me lumturosh vetem per aq pak kohe dhe pastaj te mori me vrau zemren shpirtin me hapi plagen me te madhe dhe me te veshtir te zemres, me la te jetoj pa shpirt sepse shpirti im ishe ty. Mensure!!
GjeniHacker
Se Di Ku E Gjeten Guximin Protagoistet E Big Brodher Qe Per 50 Mije Euro Tu Jepnin Shansin Tere Shqiptarve Qe Tu A Zbulonin Veten -sepse Uni Eshte I Shejte.
GjeniHacker
asnjeher mos e e duaj shokun ose shoqen nga gjerat matriale qe ka po nga zemra e saj shoqja iem me e mir esht fjoll edhe genta i du shumm
GjeniHacker
09-08-2008, 04:44 PM
Nese nuk ma kthen sms-sin tu thaft ajo dor naten e marteses raft 1m bor tu nalt rryma 24or te vdekt burri pa te prek me dor hihihi
GjeniHacker
E di
E di se te kam shok ,
e di se shoqe me ke,
por keshtu e beri,perenida mes nesh te lined dahuria
ndosht ste pelqj por ndoshta te nervozoj por te them te drejten ty te dashuroj osht marre per mu e di se gabova shokun qe e pata ne te u dashurova.:s
GjeniHacker
Motla ime, ska rendesi nqs ti je larg meje do te jeshd dhe do te ngelesh gjithmone shoqja ime me e mire qe kam pasur ndonjehere. te dua shume, aq shume sa gjith yjet qe do te dalin ne jteten time. ju dua shum eni dhe livia
GjeniHacker
Mik i mir eshte ai i cile te ndihmon dhe te perkrah,ne momentet kur ti ke nevoj per dike qe te te tregoj se nuk eshte fundi.
GjeniHacker
Shinat e trenit vazhdojne paralelisht per disa mijra km por ne fund kryqezohen dhe gjejne rrugen per te vazhduar ose nje mur qe do ti ndale SI UNE DHE TY.
GjeniHacker
Kur dikush, duke te te pare ne sy, do te arrije te kuptoje zerin e qetesise tende, mund te thuash se ke gjetur nje mik te vertete!
GjeniHacker
nje net nga nete pa gjum mbeta e vetmuar mbeta ne dhomen time ashtu si e ngrisur skisha nga kush te shoqerohesha perveq nje flak qiriu e cila shendrriste dhomen time.U ngrita ne kemb u afrova me hapa te ngadalshem pran dritares hapa dritaren e dhomes dhe ngrita koken lart,shikoj qjellin qe ti vrej yjet nga te cilet shoqerohesha qdo nat,heshtje terri i zi kishe mbuluar e gjith qytetin dhe nuk dija se kujt tia shreja ate qe kisha ne thellesine zemeres. Qudi me dukej se dhe yjet me kuptoj qe jam e vetmuar sikur atyre i vinte keq per mu papritmas me erdhi nje ze duke me then qfar shikon ti nuk je e vetmuar ti je ne vendin tend ne mberetrin tende pastaj mu largua ai ze por nuk e kuptova se qfar me tha keshtu pastaj pas mendimeve te shumta pas pyetjeve te shumta qe ia bera vetes me ne fund arrita ta kuptoj se vetmia eshte mbreteria ime.
GjeniHacker
09-08-2008, 04:45 PM
Isha ne disko ne Kosove.Kur hyra brenda,nuk mu besonte se rrethohesha nga disa mrekullira.Me pelqyen shume vajza,por si me pelqyen 5 shoke qe njoha,sme pelqeu askush.Vazhdova te shoqerohesha me ta deri sa nje dite e morra guximin ti thoja se i doja.Kur i thashe,morra nje pergjigje qe se prisja,ata me thane se edhe ata me donin mua.Ne lame nje takim.Ishim bere 6djem.Ata me thane te merrnim edhe 6vajza dhe te fillonim me sportin.I morrme edhe 6vajza dhe shkuam.....ne bed.Si gjithmone,ne fillim fillova me djemte,kisha rene ne dashuri marrezisht me ta.Vajzat vetem po shikonin.Pasi beme pak sex ne djemte,morrme edhe vajzat dhe u beme 12vete.Njeri nga shoket kishte marre masa kunder shtatzanise.Si ate dite nuk kisha pare.Tani vazhdojme prap.........dhe nuk e di si do perfundojme......
GjeniHacker
Keto ishin disa nga une
GjeniHacker
Por me von do te ju qes edhe do